Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:11 [LUBLIN] All niedziela, klub Stolarnia, godzina 19 ;)
Jako, że została już postanowiona zmiana miejsca spotów lubelskich, no to do dzieła
Nowe miejsce spotkań: klub Stolarnia, Stefczyka 3, wjazd od Związkowej, godzina 19.00 w każdą niedzielę tygodnia
Zapraszamy serdecznie wszystkich z Lublina i okolic
Poniżej w załączniku mapka dojazdowa (wrzucona przez dan12, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko dalszemu udostępnieniu )
Chyba o niczym nie zapomniałem
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 11:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mimo mojej nieobecności na spocie muszę podzielić się przynajmniej tu na forum dzisiejszym spotkaniem z egzotycznym Roverem 200... w poprzednim, zamkniętym temacie był wątek o Roverze Silverstone... i ja spotkałam dzisiaj takiego, był na lubelskich tablicach i jechałam z nim łeb w łeb , on zerkał chyba na moje czerwone skóry a ja na jego , z wyglądu dokładnie taki jak opisywał Bonus... rozjechaliśmy się na skrzyżowaniu czuję nie dosyt , można było delikatnie zaczepić kolegę ... następnym razem na pewno się o to postaram... miejsce zdarzenia Lublin, Czuby, Filaretów.
Bonus... no tak chyba był to BRM (silverstone <--> BRM - myślałam że to jedno i to samo... ) właściwie nie wiem czym się różnią, ale na pewno tamten był niepowtarzalny tak jak opisywałeś, no w każdym razie mamy go w Lublinie ...
Hvil... masz rację trzeba było większą uwagę zwrócić na kierowcę to może przytargałabym go na spot... ale liczę że będzie jeszcze okazja.
Tak przy okazji kto u nas jest w dziale kolportażu (ulotki, wizytówki itd)?
[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 09:19 ]
ale żeby was nie załamywać to jedno już teraz zapamiętam BRM to BRM!!!
Spoko, dzisiaj zrobiłem większe. Niestety bez ciągnika się nie obyło
Jak się uda to w piątek odstawiam auto do mechanika, także nie wiem czy będę miał czym jeździć w weekend. Jak się zrobi to w niedzielę postaram się przyjechać.
Hvil sklepik na kunickiego polecam do wszystkich takich rzeczy, przystępne ceny mają i znaja się na rzeczy naprawde, duży czerwony napis GŁOŚNIKI mniej więcej na przeciwko domu kolejarza maskownica jakieś 15zł nowa z mocowaniami
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam w nowym temacie.
Jako, że nadciąga wiosna postaram się pojawiać na spotach.
Aczkolwiek nie będzie to często gdyż, za około miesiąc zastanę po raz drugi tatusiem.
Witam wszystkich, w tą niedzielę jeszcze mnie nie będzie bo to już ostatnie podrygi zimy w tym sezonie więc jeszcze nartki nie spakowane do kąta, ale już się baaardzo stęskniłam......za widokiem roverków . Czytam forum i duchem jestem z Wami. Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 21:48 ]
am_k napisał/a:
Aczkolwiek nie będzie to często gdyż, za około miesiąc zastanę po raz drugi tatusiem
Hvil może ja wpadne w niedziele, ciekaw jestem jak tam Ci sprzęt wyszedł . Porównamy z moim może
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 13:13
hehehe no wiesz dzisiaj jezdzilem kupować maty do obicia:-) butapren sie skonczyl, lece teraz do zamoscia ale wieczorkiem skoncze, niestety niewiem czy na niedziele bedzie dzialal bo moje piece jeden to szit chinski drugi dostał półośką w magazynku moim i juz jest ded:/
[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 13:13 ]
Sprostowanko, skrzynka bedzie na jutro raczej ale jedna:-) drugiej nie zdaze:-) za tydzien juz moze 2 i jakiś piecyk:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum