Wysłany: Sob Mar 06, 2010 15:10
Może mi się w końcu uda... Autko mam już naprawione po miesięcznej przerwie, to mam czym podjechać...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
No ja dopiero po 23:30 dotarłem do domu i stwierdziłem, że jest na tyle zimno, że do północy to dziś nie wytrwacie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam, witam
Ależ dzisiaj obfitował spocik w nowe twarze
Pozdrawiam nowego kolegę WWL - szkoda, że się tak szybko zmyłeś, bo chciałem zrobić Twojemu autku parę zdjęć... jak na auto z HGF'em to sobie nieźle pociskasz
mcteusz miło było znów Cię zobaczyć... szkoda, że zmieniłeś markę no ale cóż.
roj, to ten wyżej wymieniony zmieniał Ci lusterko... wszystko zrobił poprawnie, ale wydaje mi się, że to jest lusterko lewe, a nie prawe. Identyczne efekty wizualne i elektryczne posiadał R200 Violli, któremu pijany lakiernik źle przykręcił lusterka
Tomi, fajny landek i fajnie sobie poradził z zatorem na drodze
Dzięki za fakturki i pamiętaj składaj szybicutko ZS'a bo na stronę trzeba kolekcje zbierać Piękny z Ciebie Gandalf w lusterku wstecznym MGF'a
Michal21Dna, pamiętam o Twoim nicku Zobaczę co da się zrobić, ale z tym co proponujesz może być ciężko Pozdrów Justynę
raptile, ten Twój rzepakowóz mógłbyś czasem umyć... dotknąłem się do niego nogą i mam uwalone spodnie Pozdrówki dla kobitki...
Mixtated Pilnuj Ley'a i złapcie się na jakąś sesje foto... A co do powrotu, ostatnim razem jak wracaliśmy, to próbowałem Cie pod łazienkowskim łapać na CB, ale chyba jeszcze nie dojechałeś Może jest krócej, ale chyba więcej świateł w sumie?
Joa znowu nie oddałem Ci kasy
Kruszon dzięki za zakupy... miałeś mi powiedzieć ile i przez te Twoje żarty o 2-óch stówach nie oddałem Ci ani złotówki Poza tym, gdzie żeś uciekł w trasie powrotnej?
ley, dzięki za konstruktywną krytykę moich zdjęć! Po powrocie do domu i przejrzeniu ich na komputerze, stwierdzam, że miałeś całkowitą rację. Z miliona zdjęć może nadadzą się cztery A w ogóle to bierz się za robotę
michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę Co do zdjęć - patrz wyżej
mariusz418, szkoda, że tak szybko uciekłeś, bo chciałem pełnej diagnozy mojego "kartofla" Co do statywu, to ja też mam taki, ale nie dało się na nim robić zdjęć
ciuciugabana, nie mogę z tym Twoim nickiem... ciekawe ile wydałaś na te chromowane literki? Violla mnie ochrzaniła, bo miałem jej takie załatwić zaraz po kupnie, ale się opieprzałem i teraz pomysł już nie będzie oryginalny
Na zdjęcia Twojego "miśka" poświęciłem pół spotu, a i tak większość z nich się nie nadaje Mam nadzieję, że Ley coś z nich zrobi Pisz następnym razem jak będziesz jechać, to będę brał kamerę... taniec z michaelp na płycie parkingu carrefour'a rozbroił mnie Mam nadzieję, że klapa Twojego MG nie została zmasakrowana przez moją kurtkę, w każdym razie wgnioty to już sprawa Twoja i Tomiego.
Kruchy, chciałem Ci coś zostawić, ale wystraszyłeś się odpowiedzialności i nie przyjechałeś
maniaq, dzięki za powrót Tym razem obeszło się bez czatujących na nasze dusze funkcjonariuszy Chyba, że przed Konstancinem coś było Czy Pan z BMW trzymał Ci się zderzaka? Bo jakis taki bojaźliwy był
W sumie spocik udany Do szczęścia brakuje ładnej pogody i garści nowych pomysłów na filmy Szykujcie się na Zlotowe premiery
Minęła 00:00 i mamy zatem 8 marca 2010 roku.
Z tego miejsca wszystkim Paniom chciałem życzyć wszystkiego najlepszego z okazji ich dnia
Pozdrawiam,
ps.
violla, kiedy się na spocie pojawisz?
Bo ja tu koleżanki co poniektóre od jednostrzałowców wyzywam, a Ty statystyki mi psujesz! A przykładem świecić powinnaś
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja spozniony na spota, moge jedynie powitac nowe twarze
Zdjec nie robilem, bo w ciagu dnia w studio napstrykalem troszke, wiec musze to ogarnac ale plany zdjec moto sa, tylko pogoda musi byc ladniejsza, jakies letnie kolo czy cos
Do Konstancina bylo czysto i szybko, kolega z BMW odstawal nieco
8 MARCA - zatem zyczenia dla pan w naszym klubie Pociechy z facetow
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę
Oj Marek, nie wywlekaj naszych prywatnych spraw na światło dzienne . A tańczyłem, bo mi zimno było, wiec musiałem troche członki rozruszać, a że dziewczyny stały tuż obok to sie przyłączyły, ot cała historia
Mariusz418, dziękuje za usunięcię "check engine" i obiecuje, że pod fotelami już zawsze będzie panował ład i porządek, zbyś sie nie musiał więcej denerwować bez potrzeby
dobrze sie musialam zastanowic o jakiej kasie piszesz mowilam Ci- przywiez tigera i jestesmy kwita
zreszta ja tez mam komus oddac, skleroza nie boli
za zyczenia rowniez dziekuje
violla napisał/a:
Czekam jeszcze na goździka .
ja taz, a co
MaReK napisał/a:
michaelp, kolejny nasz b. intensywny dzień kochanie Znów prawie cały wspólnie spędzony. A jak mi będziesz tańczył z laskami na spocie, to znowu będę musiał zrobić Ci awanturę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum