Wysłany: Czw Mar 11, 2010 23:37 [R600] Co to za przewód, kabel?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam ponownie,
Sprawy oświetlenia załatwione. W momencie wymiany owego oświetlenia naszło mnie natchnienie na naprawienie każdego oświetlenia w kabinie. Zrobiłem oświetlenie kabiny (wyskoczyła blaszka łącząca obiegi), oświetlenie stacyjki (spalona żarówka), oświetlenie panelu elektrycznych szybek (w trakcie - oczekiwanie na diody ze względu na brak dostępności żarówek w sklepach)
Po wyciągnięciu panelu sterowania szybami ze swojego miejsca, zauważyłem w środku taki przewód. Powiedzcie mi do czego jest ten przewód i jakie ma zadanie. Dodam tylko, że jest przykręcany do czegoś za pomocą gwintu (a'la wtyczka anteny do CB Radia)
no to teraz coś mi się wydaje, że to od telefonu, bo w miejscu, gdzie przeważnie takowe telefony się montowało jest na stałe przymocowany rozgałęźnik zapalniczki. Pewnie dlatego, żeby zakryć dziurę od uchwytu telefonu
Deamian, napisz gdzie dokładnie miałeś tą antenę od telefonu, i czy standardowo się to tam montowało, czy jak komu się podoba?
Deamian, napisz gdzie dokładnie miałeś tą antenę od telefonu, i czy standardowo się to tam montowało, czy jak komu się podoba?
Ten cały telefon nawet jak był to raczej dokładany. Ta niby antena była zamontowana na zewnątrz w wywierconej dziurze w karoserii. Idealnie po drugiej stronie jak jest antena od radia. Teraz mam w tym miejscu antenę na stałe od cb
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum