Wysłany: Pią Mar 12, 2010 18:48 Wytlumaczcie mi co jest z ludzmi z allegro
Jako ze szukam czegoś i widze, ze jest kilku sprzedajacych, to ich zapytuje za pomaca ich dostepnych kontaktow czyli w tym wypadku maila.
I co po tygodniu zero odzewu w takim razie poco podaj te maile ??
Czy tylko dla szpanu czy zawsze trza dzwonic i sie pytac o wszystko ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 18:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr, ja jakiś miesiąc temu kupowałem książkę i kilka innych pierdółek, za każdym razem wysyłałem maila, baa do gościa od książki chyba z 5 i za każdym razem dostałem odpowiedź po kilku godzinach albo po kilku dniach. Ale takiego przypadku ja Ty to nie miałem.
Wydaje mi się, że jeśli nie odpisują to nie warto z nimi współpracować. Często przecież jest tak, że podadzą maila a na końcu jest info, że na maile nie odpisują... To lenistwo i brak szacunku dla potencjalnego klienta. Jeśli możesz to zrezygnuj z zakupów u niego/ich.
takie jest moje zdanie
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
BoloSr, a spróbuj skorzystać z opcji "ZADAJ PYTANIE". Mam przerobionych ok. 1000 tranzakcji na Allegro i nauczyłem się, że to co pisze Papaa2, to racja. Jeśli olewa maila, to prawdopodobnie oleje także całą tranzakcję z Tobą, więc nie warto psuć sobie humoru
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Zalezy jescze jakie pytanie pada.
Ja juz tez mam troche transakcji za soba i jesli ktos do mnie przesyla maila z zapytaniem na ktore jest odpowiedz w aukcji no to rece opadaja, np . ostatnio wystawilem telefon ktory nie mial simlocka i zaznaczylem to tlustymi literami, a gosc mi maila przysyla czy ten telefon ma simlocka?
no to wybaczcie jak komus nie chce sie czytac aukcji no to dlaczego mi sie ma chciec odp. na takie maile
Ostatnio zmieniony przez merf3 Pią Mar 12, 2010 22:42, w całości zmieniany 1 raz
ja z allegro rzadko kupuję (soczewki raz na pół roku )
ale zdarza się, że odpowiedź na maila z moim zapytaniem ląduje w SPAMie.
nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale się dzieje...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja zawsze dzwonie bo lubie dogadac sie na żywo ale i to czasem sie nie sprawdza. Ostatnio potrzebowałem włacznik wycieraczek do toledo i znalazlem ogloszenie z info "auto na cześci-prosze dzwonic i pytac o dostępność części" wiec dzwonie ale to był piątkowy wieczór i sprzedawca poprosił o przypomnienie w poniedzialek żeby mi wystawic część na aukcji.Dzwonię w poniedziałek ale powiedział że nie wystawi na aukcje bo ma dużo zamówień i poprośił o mój adres na smsa bo wieczorem bedzie wysyłał inne cześci to i do mnie wyśle za pobraniem. Już minęły 3 tygodnie a paczki nie widać.Po tygodniu czekania kupiłem u innego sprzedawcy i paczkę miałem za dwa dni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum