Łódzki sezon spotowy uważam za rozpoczęty Frekwencja wprawdzie nie była porażająca, ale mam nadzieję, że wkrótce dołączy do nas większa liczba łódzkich Roverkowiczów I wiosna chyba w końcu zawita, bo ile można
Miło było zobaczyć nowe twarze Dziękuję tym, którzy znaleźli czas i ochotę, by się spotkać. Wszystkich zapraszam na następny raz
Pozdrawiam cieplutko
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hmm A Gosia zrobiła to co Kris lubi najbardziej pyszniutki serniczek który wszystkim baaaardzooo smakował i za który dziękujemy Gosiaczku A co do śniegu hmm jest ładny zza okna jak przyszło mi autko odśnieżyć już nie był taki fajny hehehe
Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym spocie lub mini-spocie
Dopiero teraz przeczytałem waszą wiadomość odnośnie zlotów. Z chęcią bym się ustawił na jakieś małe spotkanko. Pasuje mi każdy dzień oprócz piątku i soboty, ponieważ wtedy pracuje. Tak więc proszę o propozycje spotkań.
Witam,
Czasem tu zaglądam, ale nie umawiam się niestety jeśli wiem z góry, że nie będę mógł się pokazać na spocie. Może właśnie dlatego, że mało tu zaglądam mam prośbę. Wątek zrobił się długi, za długi. Czytając ostatnie 3 strony nie wiem czy piszecie o spocie który ma być, czy który już był. Nie wiem też kiedy miałby być (data) za to widzę przesuwanki co do godzin.
Prośba jest taka, by jeśli zapadnie jakiś termin był on powielany przez piszących w 1 zdaniu postu. Nie ma sensu chyba zakładać nowych wątków, ale niech będzie widać na ostatniej stronie wątku kiedy ten spot ma być.
Jeśli zostanie coś ustalone i uda mi się wpasować w najbliższy termin, chętnie się w Wami zobaczę.
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:07 przedświąteczny spot 28.03.
Witam wszystkich serdecznie w pierwszy wiosenny, choć trochę deszczowy wieczór
I pomyśleć, że tydzień temu lepiliśmy jeszcze ze znajomymi bałwana
Proponuję spocik przedświąteczny w niedzielę 28.03. Jest to świetna wymówka, by uciec od świątecznych porządków i pożyczyć sobie smacznych jajeczek Mam nadzieję, że termin niedzielny będzie Wam odpowiadał i uda nam się tym razem spotkać w większym gronie i po "części parkingowej" podjechać wspólnie w jakieś fajne miejsce na "bezalkoholowe jasne"
Czekam na Wasze opinie i sugestie, co do godziny (myślałam o wczesnym popołudniu).
Pozdrawiam gorąco
Gosia
Ja na weekend wyjeżdżam za miasto, więc niestety nie dam rady dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Wczoraj robiłem świąteczne porządki i kąpiel i szczerze mówiąc jestem trochę załamany masą "uszczerbków na zdrowiu" mojego Rover'a po ciężkiej zimie - tu i tam zadrapanie, tu sąsiad drzwiami musiał przywalić, tamten odprysk nie wiadomo skąd, tłumik poszedł nieco w dół, zderzak już nie tak spasowany jak przed zimą, felgi od soli ucierpiały, tapicerka w paru miejscach do prania... ehh mam nadzieję, że wasze autka mniej ucierpiały!
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 21:02 przedświąteczny spot 28.03.2010r.
Rafal napisał/a:
W tym dniu mam spota o 15 pod realem na włokniarzy z Alfahooligans,wiec nie dam rady
Pachnie mi tu zdradą
W zaistniałej sytuacji zadam pytanie trochę od innej strony: Kto ma ochotę i może się spotkać w niedzielę 28.03.
Proszę wpisywać się na listę:
1. MARGOS
2. .........
3. .........
Pozdrawiam
Gosia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum