Wysłany: Wto Mar 16, 2010 12:54
maniaq napisał/a:
Im cieplej, tym dluzej siedzimy a wiosna powialo na ostatnim spocie
Jak to był powiew wiosny to ja czekam na lato
MaReK napisał/a:
a zdążyłeś poznać Violette? Bo się pytała o kogoś kogo nie zna i zapomniała imienia
O ile Violetta podjechała MGF-em to tak, chwilę przed moim odjazdem. Prawdopodobnie zawitam do was na następnym zlocie to się jeszcze raz przedstawię. Poza tym było was tyle że ja tez niepamiętam większości imion
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 12:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja się specjalizuję w tortach:) Umiem zrobić torcik, nadziewany powidłami, z masą budyniową i galaretką na wierzchu... dodatkiem może być pomarańcza albo mandarynka.
Ale to spokojnie... jeszcze czas, zrobię jak będzie cieplej
A i talerze trzeba skołować, bo to się w palcach nie da zjeść
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja się specjalizuję w tortach:) Umiem zrobić torcik, nadziewany powidłami, z masą budyniową i galaretką na wierzchu... dodatkiem może być pomarańcza albo mandarynka.
Brzmi nieźle
MaReK napisał/a:
Ale to spokojnie... jeszcze czas, zrobię jak będzie cieplej
Hmm... W zeszłym roku słyszałem, że coś zrobisz, jak przejdzie cała kolejka. No i przeszła, a niektórzy przywozili ciasto nawet 2 razy, a Twojego wypieku się nie doczekaliśmy
MaReK napisał/a:
A i talerze trzeba skołować, bo to się w palcach nie da zjeść
Damy radę zjeść i w palcach, a jak nie to kupimy jednorazówki na BP
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak kwoli scislosci to Corey jeszcze na Sir`a nie zasluzyl, narazie ma przydomek sic
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Racja! To w takim razie gwoli ścisłości przyznaję się, że pisząc z ręki nicka pomyliłem literki Bardziej mi pasuje sir niż sic. Ale może jest jakaś geneza powstania tego nicka?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
[ Dodano: Sro Mar 17, 2010 00:56 ]
Moze trzeba odeslac kolege do tematu skad nick?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dla mnie bedziesz Corey, bo lepiej niz sic, a za 50 centem nie przepadam.
Serio?
Kiedy będziesz robił torcik ? Trzeba to uwiecznić na filmie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na razie naprawiłem sobie auto i już jeździ prosto jak dawniej
Muszę jeszcze wymienić napinacze pasów i skompletować zestaw poduszek
Następnie oddać fotel do tapicera/kaletnika i poprosić o pomoc mariusz418 w doprowadzeniu wnętrza do kultury
A torcik to dopiero jak cieplej będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum