Wysłany: Czw Mar 25, 2010 09:37 Proszę o pomoc - r45
Witam, planuję w najbliższym czasie kupić samochód, i jestem coraz bardziej przekonany do roverka. Chciałbym dowiedzieć się jak się ma właśnie model 45 do hondy (do tej pory jeździłem tylko japońcami civic, primera i trochę jeszcze mam sentymentu A teraz do rzeczy: znalazłem w okolicy zamieszkania ciekawe ogłoszenie. Samochód wygląda ładnie, ma mega bogate wyposażenie moim zdaniem, silnik w nim występujący zbiera z tego co poczytałem pozytywne opinie użytkowników, no i cena jest powiedzmy... adekwatna, chyba aż za bardzo. Planuję się przejechać go obejrzeć jeszcze przed świętami. A co wy sądzicie
Fajnie wygląda, chyba warto obejrzeć. Nie ma zdjęcia tyłu i lewego boku. No i skoro zarejestrowany, to dlaczego naklejki na szybie nie ma? Chyba, że ja jej nie widzę.
Wygląda na zadbane autko,można podjechać i obejrzeć,tym bardziej że piszesz że jest z okolicy.A zawsze jak się zdecydujesz na zakup,możesz podjechać na stację diagnostyczną,i sprawdzić autko.Życzę miłego oglądania.
bez przesady, takie wyposażenie to ma prawie każdy, do super wypasu przydałby się szyberdach, podgrzewane fotele,tempomat,automatyczna skrzynia biegów
W opisie jest wielofunkcyjna kierownica - dokładnie 3 funkcje- skręt w lewo ,w prawo i klakson
kasjopea napisał/a:
dlaczego naklejki na szybie nie ma? Chyba, że ja jej nie widzę.
ja też jej nie widzę
Szkoda że nie ma fotek tyłu auta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum