-przedlitowy (93'),
-lewe tylne koło położone pod auto (rozwalony zawias?) do tego nie jest po śordku, tylko przesunięte,
-brak dokładek pod przednim zderzakiem,
-nieoryginalna lotka na klapie tyłu,
-krzywo spasowane lewe drzwi,
-brak czarnych listw na zderzaku z tyłu,
-prawe tylne koło też jakoś dziwnie do przodu przesunięte,
-zapuszoczny środek, burdy i plamy na fotelach,
-emblemat z poduchy gdzieś wywiało, do tego sama poducha jest krzywo założona,
-nieoryginalna gałka zmiany biegów,
-zaparowany prawy przedni kierunkowskaz,
-nie ma oryginalnego pilota od alarmu,
-lewa przednia lampa jakos dziwnie odstaje chyba..
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
a poza tym ja tu widzę niezłą kupę. Zerknijcie na położenie tylnych kół względem próg-zderzak. Koła są sporo przesunięte do przodu...chyba że to ma tak być
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
No ślizgał się koleś bokiem po placu i wyrżnął w krawężnik (jak Marek - ostatnio fotkę wrzucił na Forum ). Wystraszył się kosztów naprawy albo co gorsza, mechanik powiedział mu co naprawdę się sypnęło, i auto poszło na allegro...
[ Dodano: Pon Mar 29, 2010 15:40 ]
A najśmieszniejsze, że zdjęcie koła umieścił, ale słowem w opisie o tym nie wspomina; niezły magik
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Panowie, koleś to auto próbuje ożenić conajmniej od początku roku, bo chyba jeszcze w grudniu widziałem ogłoszenie. Gdyby bylo ciekawe to dawno by poszło a stoi i stoi...
Przepraszam, że podłącze się do tematu, ale interesuje mnie opinie o drugim R200 Ti. Wiem, że ten egzemplarz wisi od bardzo dawna, ale prosiłbym o jakieś konkrety co z nim jest nie tak? Zastanawiam się, czy mając budżet 10tyś, ryzykować kupić go za te 6 a pozostałe 4 włożyć w naprawy?
Fakt, stoi trochę długo, ale wygląda dość ciekawie. Wydaje mi sie że przedni prawy błotnik jest minimalnie źle spasowany i ma troszeczkę inny odcień. Ogólnie nawet zadbany z wyglądu egzemplarz. Kwestią pozostaje sprawdzenie mechaniki, czy nie był konkretnie bity i czy z turbiną wszystko ok. Nie wiem czy jest sens ładować prawie tyle w niego co cie wyniesie jeśli zaszłaby taka potrzeba. No chyba że zamierzasz nim jeździć naprawdę długo to wtedy warto zainwestować w auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum