Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 16:22 [R620] Problem z klimatyzacją
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam!
Mam problem z klimatyzacją, zawsze rano jak uruchamiam silnik z okolic parownika dobiega dźwięk przelewanej wody, od tego czasu jak włączam klimatyzację kontrolka świeci się że działa ale klimatyzacja nie chłodzi, słyszałem że powodem może być zbierająca się woda pod parownikiem, czy ktoś z Was miał już taki problem? co jest tego powodem i jak usunąć usterkę? czy wymiana czynnika chłodniczego zlikwiduje problem?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 14, 2011 21:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 16:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szczerze jeszcze nie miałem możliwości ogarnięcia tematu ale jutro się biorę jakby coś dam znać
pozdrawiam
[ Dodano: Czw Kwi 08, 2010 17:26 ]
Rozmawiałem z kolesiem co się zajmuje klimatyzacjami muszę poprostu usunąć wilgoć z klimatyzacji jeszcze raz ją nabić i będzie ok, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum