Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 18:45 Poznań 11Kwietnia godzina 16:00 pod M1
Witam wszystkich zaraz będzie po Świętach więc organizujemy spota termin 11Kwietnia niedziela godzina 16:00 pod M1 . Wielki czas się obudzić i zacząć aktywnie spędzać weekendy z Roverkami tak więc proponujemy wycieczkę dla chętnych potrzebne 10litrów wolnego paliwa w baku i jakieś 2godzinki wolnego czasu. Nie mogę zdradzić planów wycieczki bo to z jednej strony jest niespodzianka dla kogoś.
11KWIETNIA GODZINA 16:00 POD M1
Tak więc otwieram listę
1.Speedy
2. Maniaq
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
zachęcam do wpisywania bo dawno już się nie widzieliśmy a są też nowe osoby które powiększą naszą grupę Roverkowiczów.
_________________ Speedy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 18:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z wielka chęcią bym się wybrał, ale niestety nie będzie mnie w PL. We wtorek wyjeżdżam. Będę na weekend majowy, wiec jeżeli będziecie coś planować to (jeżeli nic się nie wydarzy) z chęcią się przyłączę
Świetny pomysł
Na listę się nie wpiszę bo 10 mam wyjazd.Prawdopodobnie wrócę w niedzielę koło południa i jak dam radę to na pewno będę.W końcu najwyższy czas zapoznać się z Roverkową bracią.
Pozdrawiam no i Wesołych Świąt
1. Speedy
2. Maniaq
3. kmisiowy
4. Zukowaty
5. endriu50
6. azer
7. robbod - Xsara VTS
8. Ines z własnym szoferem Tomas220
9. Mc'GAJveR - jeśli jeszcze będę w kraju. Czekam na tel od szefostwa...
10.
1. Speedy
2. Maniaq
3. kmisiowy
4. Zukowaty
5. endriu50
6. azer
7. robbod - Xsara VTS
10. JeD
1. Speedy
2. Maniaq
3. kmisiowy
4. Zukowaty
5. endriu50
6. azer
7. robbod - Xsara VTS
10. JeD
11. cobrad ( fordzisław wspaniały )
Wierna duchem, autem niekoniecznie, chociaż jakiś miesiąc temu jeździłam 45 - że też wtedy nikt się nie odezwał
Speedy dzięki za info, jak tylko okoliczności pozwolą to wlecę
_________________ www.nieoznakowane.info
R45 2001 - niejako pośrednio być może także mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum