soviet100, ale Ty masz widze dziwne teorie na rozne tematy.
Ktos sie pyta o opinie o R600, a Ty mowisz, zeby kupil 800. Do 800 sa drozsze czesci, trudniej dostepne, to auto trzeba kochac
To samo tyczy sie doradzania apropos wymiany przewodow paliwowych i hamulcowych pod podloga, to samo wachaczy, skladki klubowej i wielu rzeczy. Czytaj ze zrozumieniem i pomysl zanim napiszesz.
Pozdrawiam
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
święte słowa... do osiemsetek trzeba mieć 'trochę' cierpliwości, ale dramatu jakiegoś nie ma. Za to ta 600tka wygląda na wartą tych pieniędzy, natomiast sprawdzić miernikiem lakieru nie zaszkodzi. A takie teksty że od rovera trzeba się trzymać z daleka można włożyć między bajki - awarie występują tak samo rzadko jak i w niemcowozach - każde auto może się zepsuć, ale wystarczy to i owo zmienić co jakiś czas, ewentualnie poprawić parę drobnostek i nie ma mowy o usterkach.
[ Dodano: Sro Kwi 07, 2010 19:45 ]
Trochę mi się nie podoba odstająca listewka na prawych przednich drzwiach i warto obadać ten prawy bok miernikiem.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 131 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:32
Jesli mechanik boi sie Rovera to albo jest to paprok bez doświadczenia, albo po prostu leń przewalający astry, seje, fioty bo to i łatwe i popularne.
Co do braku wycieków to aż nie wierzę - bo jak nie z turbiny to z uszczelniacza sie poleje, a juz na bank bedzie sie lało z 2 przewodów hydraulicznych. Sprawdz wanne pod silnikiem i te newralgiczne punkty . Tak poza tym - autko wdzięczne.
Jeżeli będzie się lało z tych miejsc (niekoniecznie wszystkich na raz) to to są poważne usterki?
[ Dodano: Pon Kwi 12, 2010 19:18 ]
Widziałem już to auto z Sitańca. Z zewnątrz ładne, ale faktycznie antena się nie wysuwa i nie chowa - stoi w jednym miejscu, szyba od str. kierowcy się nie otwiera - domyślam się że coś jest urwane w drzwiach bo przy ich zamykaniu coś tam lata i chyba coś ciężkiego, podłokietnik się nie zatrzaskuje - tak jakby nie miał o co zaczepić, kila elementów (np. regulacja lusterek) można wyciągnąć palcami a tak chyba nie powinno być - powinny być chyba jakieś zatrzaski?! Więcej już nie oglądałem ale wydaje mi się że jeszcze bym coś znalazł. Sprzedawca oczywiście mówi, że zejdzie z ceny ale czy warto?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum