Mozna oczywiście walić głową w ścianę ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Oczami wybraźni widzę pościnane sworznie w zwrotnicach. Piekne karbonowe błotniki fruwające w powietrzu, które wybrały wolność wraz z przednimi kołami. R600 można by spróbować zrobić do wyścigów torowych, a nie do KJS'ów.
i prawdopodobnie tak może być ale czemu mamy zabierać koledze zapał niech robi działa 90% projektów na tym forum umarło zanim została odkręcona pierwsza śruba więc nie ucinajmy skrzydeł nawet jeśli sami nie widzimy w tym sensu
Wystarczy przemyśleć dlaczego w BTCC startowały ZS'y a w JWRC ZR'y
zł.
zgadza się Tomi ale kolega będzie sobie amatorsko śmigał a nie startował w 1 lidze wiec pozwólmy mu realizować plany nie szukajmy dziury w całym
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 21:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wystarczy przemyśleć dlaczego w BTCC startowały ZS'y a w JWRC ZR'y
zgadza się Tomi ale kolega będzie sobie amatorsko śmigał a nie startował w 1 lidze wiec pozwólmy mu realizować plany nie szukajmy dziury w całym
Może dlatego, że sam o tym myślę, mam pewne doświadczenia w kwestiach motoryzacyjnych i jeździłem chyba wszystkimi modelami marek Rover i MG, po prostu sobie tego nie wyobrażam
lub malowaniu biało-czarnym (na czarnych felgach z białymi rantami) i wkomponowanym własnym logo ... tylko Gonia ma obiekcje... i teraz jest: "ALBO MOTOCYKL, ALBO RAJDÓWKA!!
A ja mysle, ze wlasnie na podobienstwo JWRC bedzie najladniej. Taki samochod wlasnie mi sie marzyl, ale narazie robie Swifta do kajtkow.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A tak poza kolorkiem , znalazlem takie cos .
Koles mial wiecej lacznie z kompletna zawiecha i silnikiem ale pewnie juz opendzlowal ...
http://cgi.ebay.de/K-Spor...=item45f29fc693
hellboy_d, ja to bym chetnie takie wzial, ale nie za te pieniadze, bo moje auto jest niewiele wiecej warte, ale jak bym mial Ti to bym sie zastanowil. Tylko nurtuje mnie jeden problem. Gdzie pozniej szukac tarcz i klockow. Poza tym wydaje mi sie, ze juz gdzies byly takie zaciski w ktoryms z tematow.
No i kolejna rzecz, to fakt z ktorym musialbym sie liczyc, czyli wymiana felg na wieksze
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A ja mysle, ze jezeli chodzi o malowanie Tomiego auta to wlasnie jak JWRC, tylko z reklama TomaTeam, ale dlaczego smiecimy koledze w temacie, ktory dotyczy budowy R600 RC?
ale dlaczego smiecimy koledze w temacie, ktory dotyczy budowy R600 RC?
Jak już śmiecicie, to się przyłączę, bo nie mogę wytrzymać.
Ile razy widzę ten temat, to przez chwilę zastanawiam się po co budować zdalnie sterowne R600 skoro największa frajda jest z prowadzenia będąc w środku.
Takie małe zboczenie - RC kojarzy mi się wyłącznie z "Radio Controlled".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No mi tez sie z tym skojazylo, ale mysle, ze kolega zaraz wytlumaczy co i jak z tym RC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum