Witam, wiem, że już w innym wątku wstawiałem różne linki do ofert sprzedaży, ale nie były to moje tematy tylko podpinałem się pod innych, a teraz postanowiłem założyć własny - mam nadzieję, że to sprawi żadnych problemów.
Poszukuję R75, gdzieś tak do 16 tys. wiem że to nie za wiele , ale może uda mi się coś trafić
W grę wchodzi tylko i wyłącznie benzynka (z myślą o przerobieniu na LPG) z silnikiem 2.0 raczej no i po zaczerpnięciu paru informacji jednak automat.
no chyba, że ktoś ma jakiegoś zadbanego od razu z LPG to i do 18 tys.
co myślicie o tym samochodzie, czy ktoś może miał okazję go oglądać
wizualenie ciężko cokolwiek powiedzieć, lakier chyba w kiepskim stanie przebieg przynajmniej 2/3 razy większy ja mam 165tyś od nowości, oryginalny i środek wygląda jak nowy..a tu przetarty pedał hamulca do gołej blachy (!) znsizczona skóra i kieorwnica... ale jak masz blisko to kopsnij się obejżeć bo auto w super opcji wyposażenia
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
wiem , że to trochę dziwne , ale zastanawiam się teraz nad R600 - który silnik przyjmie LPG , z tym , że patrząc na oferty na allegro to zbyt dużego wyboru to nie ma
casa, to auto nie ma praktycznie wyposażenia.
Wymienionych podgrzewanych foteli również nie stwierdzono.
[ Dodano: Pon Kwi 12, 2010 15:16 ]
Kliknij na zdjęcie to się powiększy i sam porównaj. http://img692.imageshack.us/i/dsc7617e.jpg/
Temu z Lubicza brakuje praktycznie wszystkiego a ja i tak nie mam najwyższej opcji. Lepiej poszukaj czegoś z lepszym wyposażeniem myśląc nawet o późniejszej sprzedaży.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Czołem casa!
Tak się składa, że widziałem to autko z SOPOTu
Generalnie widać po wnętrzu, że mocno używane: popękane osłony plastikowe, bardzo wytarty panel na drzwiach kierowcy, dziura w podłokietniku na krawędzi, ale... skóra w dość dobrym stanie Lakier zmatowiały ale na 10 lat to nie najgorzej. Szkody parkingowe są brak znaczka na tylnej klapie.
Auto sprzedaje młody chłopak, który dostał to auto jakiś czas temu (chyba 2007) zrobił nim -jeśli dobrze pamiętam- 20-30 tyś km, auto służyło mu jako normalne użytkowe. Rozrząd podobno wymieniany przy sprowadzeniu z Niemiec, ale nie miał na to rachunku - także na słowo.
Jak dla mnie to auto zbyt "zużyte", wolałbym bardziej zadbane, acha i cena początkowa była 18 900 zł. Stanowczo za dużo. Teraz jest sporo taniej, może ktoś się skusi.
Mam nadzieję, że pomogło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum