Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 09:09 zmiana radia w rover 25
Mam pytanko, czy przy zmianie radia w roverku 25 będą mi działać przyciski zmiany głośności i piosenki w kierownicy? Słyszałam bowiem, ze tylko przy oryginalnych radiach to ze sobą współgra, natomiast przy innym radiu stracę tę możliwość...Proszę o info, jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat... Z góry dzieki...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 09:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki za odpowiedź Staf:)
Ale kurcze.... moje radyjko już jest po dość dużych przejściach, a po za tym mp3... pełno kabli mi sie wala i średnio wygodne to wszystko...
Może ktoś zna jakiegoś magika, lub podpowie jak to zrobić....
Ja kobieta pracująca, żadnej pracy sie nie boje , tylko jak się wziąć za ten temat??
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:00
Jest niestety tak jak napisał staf - wymiana radia na inne niż oryginał rover-a wyłącza możliwość sterowania go z kierownicy. Układ przycisków w kierownicy jest podłączony do specjalnego interfejsu w radiu. Pozostaje kupić radio z pilotem i zamontować go na kierownicy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:02
mruwesku, radio w R jest w dość wygodnym miejscu, może poużywaj go nie z kierownicy i zobaczysz czy tak by nie mogło być. Oryginalne jest takie sobie, myślę, że warto je zmienić na coś fajniejszego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum