Wysłany: Wto Maj 04, 2010 15:19 [R75]Największa giełda samochodowa
Witam.Napiszcie gdzie Waszym zdaniem jest największa giełda samoch. w Polsce poszukuje R75 w dieslu najlepiej do 18tyś z dobrym wyposażeniem.Chodzi mi o taką giełdę gdzie było by więcej R75 do wyboru może jest jakiś rejon w kraju gdzie tych wózków jest najwięcej.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego tak się składa że jak mam jeździć za R75 których nie oszukujmy się jest mało w mojej okolicy raz do Krakowa raz do Kielc.... Łódź ... Poznań itp. to więcej wydam na paliwo niż na samochód:)Chodzi mi o giełdę żebym mógł wybrać powiedzmy z 10 sztuk tą jedyną na allegro już siedziałem ale na zdjęciu to wszystko jest super jedziesz te 100 200 czy 300 km i okazuje się że to ruina.czekam na inne propozycje.
Pozdrawiam
lukasz5992, moim zdaniem licza sie dwie giełdy. Pierwsza w Słomczynie pod Warszawa a druga w Poznaniu. Ale tak jak radza koledzy auta szukałbym w necie.
Na giełdzie wcale nie ma takiego wyboru.
Mozesz i 20 razy jezdzic i nic ciekawego nie zobaczyc.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ukasz5992, moim zdaniem licza sie dwie giełdy. Pierwsza w Słomczynie pod Warszawa a druga w Poznaniu
I tam nawet życzę powodzenia w szukaniu R75 Gdy byłem ostatnio w Słomczynie to spotkane wszystkie Rover-ki na palcach u rąk mógł bym policzyć a mowa dopiero o R75
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Ja byłem na giełdach Kraków Mysłowice Gliwice ....Na pytanie o R75 padały mniej więcej takie (panie ze świeczką szukać albo w necie) a więc w necie z pomocą Szanownych Forumowiczów znalazłem Powodzenia
ukasz5992, a słyszałeś jak się robi auta na giełdę? Chyba nie... Na giełdzie, to raczej teraz szrot sam jest. Szukaj od kogoś prywatnego najlepiej.
Dokładnie. Ostatnio nawet pytałem się na forum jak nasi magiczni handlarze to robią że na allegro stoją 75tki w super stanie, ASO, pierwszy właściciel, bezwypadkowe itd itp za 13tys zł już z jego marżą a wchodząc na mobile.de 99% tych aut jest droższych niż u nas...
Szukaj aut krajowych a przynajmniej już zarejestrowanych w kraju kilka lat. Czekaj i zaglądaj też na forum bo trafiają się auta klubowe na sprzedaż.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Jutro postaram się wstawić zdjęcia tu macie z aukcji http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13009504 rok 2000,klima,el.szyby,el,lusterka,wspomag.,zmieniarka CD,webasto,roleta tempomat,alu 16\205 ( jakie jest oryginalna szerokość opon ) spalanie w granicach 7,0 7,5 60%miasto 40% trasa,więcej rzeczy nie pamiętam .A tak poza tym to aż nie chce się z niego wysiadać super autko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum