Kontaktowalem sie z Welinka z roverclub.cz w sprawie ich naklejek, bo chce sobie taka sprawic na auto i dostalismy zaproszenie na ich zlot.
Jak bede mial wiecej informacji to napisze wiecej.
Bylby ktos wogule chetny? Wiem, ze to dosyc szybko po naszym ogolnopolskim, ale moze jednak. Ja sam moge cos tam zorganizowac, szczegolnie w kwestii jezykowej, jednak nie wiem czy bede mial kase, zeby pojechac.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 22:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Welinka ucichla, nawet nie moge jej przelac kasy. Wyslala numer konta, ale to za malo zeby zrobic przelew miedzynarodowy Napisalem jej co mi jeszcze potrzeba, a ona juz nic nie odpisuje. Co prawda wyslala naklejke (notabene genialna), ale jak za nia zaplacic.
[ Dodano: Sro Maj 26, 2010 14:06 ] http://www.roverclub.cz/ Tutaj masz wiecej inf nt. ich zlotu. Szkoda, ze nie starczy mi kasy, zeby pojechac
[ Dodano: Sro Maj 26, 2010 14:07 ]
Wogule wychodzi na to, ze to jednodniowa impreza
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
pajda,moje auto z moja nalepka jest u lakiernika, ale znalazlem czeskie auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum