Tylko zauważcie że ja pisałem o przestrzeni życiowej w tym aucie a nie o tym czy się mieściłem czy nie. Kierowca jest strasznie zabudowany do okoła całą tapicerką. w R400 jest już więcej miejsca niż w R75. No ale Passat (lubimy go tu chyba gnoić ) wcale nie jest dużo lepszy pod tym względem.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Z tymi papierami sprowadzanego i odpowiedzialnoscia to roznie bywa. Kiedys kupilem sprowadzonego Golfa, potem odsprzedalem znajomemu znajomego i oto on nie mogl go zarejestrowac bo brakowalo zielonej kopii wymeldowania. Koles z komisu w ktorym ja kupilem powiedzial, ze napewno ja zgubilem dokument. I gdyby nie znajomosci w WK nie zarejestrowalby chlopak Golfa.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jestem zaskoczony, że oferta z niezłymi zdjęciami okazała sie takim bublem.
Może to rzeczywiście nie ten sam samochód skoro kolor sie nie zgadza?
Rozumiem że kalibracja kolorów moze byc zwalone ale przejście z zielonego na granatowy to chyba troche przesada...
Na niektórych zdjęciach jest troche zielonkawy, ale balans bieli aparatu wygląda na ustawiony prawidłowo, ten samochód imo był granatowy...
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 17:10
sobrus napisał/a:
Jestem zaskoczony, że oferta z niezłymi zdjęciami okazała sie takim bublem.
Wiedzą że każdy wrzuca link i zdjęcia na forum do oceny, a tu nie ma lekko i wszystko wyjdzie , więc wrzucają zdjęcia od najlepszego jakiego mają w zbliżonym kolorze i czekają na ...
Bo dokłądnym przejrzeniu zdjęć po powrocie do domu stweirdziłem jednak że to był ten sam samochód. Wypatrzyłem na fotkach te defekty co posiada te auto. Ale w życiu bym się nie spodział że tak będzie na żywo wyglądał. Okropieństwo. A miał być tylko lekko przytarty zderzak z prawej strony :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum