Wysłany: Sro Maj 05, 2010 21:33
1. Kierownica obszyta tandetną skórą.
2. Brak zaślepki i mechanizmu na napoje.
3. Brak Webasto
4. Wykładzina w bagażniku jakby popleśniała.
5. Zderzak od strony kierowcy odstaje.
Nie jestem pewien co do tego komputera-jakos nie widze wyraznie przycisku(ale moge sie mylic)
kierownica faktycznie badziewnie obszyta!
Cos z tym zderzakiem tam jest, albo maska za nisko siedzi, albo blotnik podniesiony...
Brak tej zaslepki! Co do nawigacji to jest(taka jak u mnie), ale nie poraza funkcjonalnoscia, spalanie to w trasie przy bardzo delikatnej jezdzie bedziesz mial 6L/100km bo przecietnie to w miescie wychodzi od 7,5do 10L/100km
Ogolnie do obejrzenia i zbicia ceny troszke za ta skore i zaslepke glownie
Parktronik mozesz dołożyć , kosztuje 150-200 zl .... kierownica jest obszyta kiepsko fakt , ale u mnie też jest powycierana ( jasna skóra wiec nie dziwię sie ) ja kupilem podobnego i jestem zadowolony . przebieg podobny i wyposażenie a szukalem na full opcji ,ale darowalem sobie .
Kierownice obszyjesz za 250 zl . Panowie samochod ma 10 lat , cudów nie wymagajmy .
Patrząc na to nikt nic nie kupi podgrzewane siedzenia sa fajne ,ale ile z tego korzystasz? tempomat mam w drugim samochodzie a zabawa na 5 min !:)
Dla mnie chodzilo głownie o to by samochod z tego rocznika , jezdzil i bym w dobrym stanie tech.! Cena wydaje mi sie być dobra. Ale Targuj sie jeszcze ...
obejrzyj go czy nie bym walony , jesli jedzi przyspiesza i nic nie odpada to kupuj To.
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 13:23
Zukowaty napisał/a:
Ma zaślepkę tylko drewienko mu odpadło
To o tym napisałem już wyżej. Mi się wydaje ze tam nie ma mechanizmu całego do napoi. Prawdopodobnie został wyjęty aby zamontować oryginalny uchwyt do telefonu.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 307 Skąd: Grabów nad Prosną
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 21:40
Płońsk niestety też można zaliczyć do tej czarnej listy
Przede wszystkim jeśli masz coś upatrzonego, nie masz daleko, ale słyszałeś, że sprowadzają bite auta to wybierz się z miernikiem lakieru. Robiąc pomiary możesz zaoszczędzić czas na dalsze oglądanie samochodu. Czas, który mógłby być stracony.
Co do tych trzech egzemplarzy to są ładne - trzeba przyznać, jednak w drugim egzemplarzu zaślepka poduszki powietrznej kierowcy jest znacznie ciemniejsza. Znawcy R75 niech się wypowiedzą, czy tego koloru obręcz kierownicy nie miała czasem zaślepki tego samego koloru ?
Troche intryguje mnie także fakt, że każda z tych aukcji wygląda tak samo. Czyli wychodziłoby na to, że sprzedaje to ten sam gość - handlarz, tyle tylko, że zdjęcia robi w innych miejscach. Warto zwrócić uwagę także na to, że każdy sprzedawca ma 0 komentarzy, czyli jest to jego pierwsza aukcja. Bardzo możliwe, że jego prawdziwe konto ma się dobrze, ma wiele komentarzy i co ciekawe - w archiwum ma wiele aukcji, na których kupował części do R75 np. zaślepki poduszki powietrznej etc Ale to tylko moje domysły. Może być tak, że na allegro są takie szablony do wystawiania aukcji - nie wiem, nie interesowałem się.
Płock, Płońsk, Gostynin i okolice to chyba jakaś Roverowa mafia;) z tego co mi wiadomo to ludzie z tamtych okolic ciągną seventy-five, bo dobrze się sprzedają, jak również inne auta w czarnych kolorach i z jasną tapicerką. Co do "kopiowanych aukcji" to podobno wystawia im je jedna osoba, stąd ten sam krój, a jedynie telefony inne. Nie mogę stwierdzić, że wszystkie z tamtych okolic są bite ponieważ mój R75 stamtąd pochodzi- oczywiście był sprawdzony miernikiem, który nie wykrył nieprawidłowości, no chyba że wymienili całą budę;) Co do przebiegu to podejrzewam, że jeśli nie wszystkie to znaczna większość ma odjętą jedynkę od pierwszej cyfry rzeczywistego przebiegu;)
w Plocku co chwila pokazuja sie nowe oferty , widac ,ze samochody dobrze sie sprzedają i jest tam ruch ... i mozna cos wybrać , facet jeden z Płonska tez ma ciekawe samochody ,ale jak ja szukalem to mial na full wypasie i cena ponad 22 tys zl .... Ja widzę po zogloszeniach ,ze ciekawsze modele w dobrej cenie tak do 17 -19 tys (głownie CDT) znikaja po jakims krótszym czasie i sciagają następne .... szczerze powiem ,ze sam przekonalem sie do Rovera szybko . W sobote o 23 facet wystawil ogloszenie a nastepnego dnia o 12 juz go kupilem a telefomny zaczely mu dzwonic o ten samochod przez i po zakupie jak rozmawialismy.
R75 sie nigdy dobrze nie sprzedawaly,jesli je sciagaja to tylko dlatego ze za granica mozna je kupic za grosze bo tam to juz wogole sie nie sprzedaja
Od siebie mogę dodać, że sprzedający od którego kupiłem swojego Rovera sprzedał od początku tego roku, tj. w ciągu 4 miesięcy - 51 samochodów
z czego większość to Rover 75 ...
Średnio wychodzi, że co 3-ci dzień sprzedaje Rovera - nieźle jak na niezbyt popularny samochód
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum