Wysłany: Czw Maj 06, 2010 18:58 Prosze o pomoc i porade w sprawie tego roverka
Witam. Mam do was prozbe czy mogł by ktoś zobaczyć na tą aukcje i powiedziec co sądzi o tym aucie? Ocenić je. Czy według was wszystko jest ok??
Prosze o pomoc.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12977927
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
-Podejrzanie niska cena
-"czujnik deszczu" co on ma na myśli
-brak fotek silnika
-brak fotek środka
z zewnątrz trudno cokolwiek powiedzieć
musisz poprosić o więcej zdjęć szczególnie środka i silnika
Hmm powiem tak jesli chodzi o silnik i o srodek samochodu to mysle ze wszystko ok bo oglądałem go dziś i pali ładnie niema wycieków srodek tez zadbanytylko przebiego 90tys km i taka niska cena. A i co zauważyłem to bagaznik troszke ma wieksze szpary od maski czy drzwi. Nawet chyba widac to na zdjeciu.
Kierownica w bdb stanie. Moze jakies niewielkie zniszczenia ale przezciez nie jest to nowe. Z gałka to samo. Nie było nic strasznie zdartego czy zużytego. Własciciel mowił ze przebieg orginalny że można nawet to sprawdzić w jakiejs stacji.
Skoro tak mówisz że wszystko ok i takie tam to bierz go na stacje obsługi. Masz dwie opcje albo go potem brać albo szukać coś innego. Zastanawiająca jest ta cena albo koleś coś ukrywa albo nie wie co traci.
A ile według Ciebie powinien wziąść za niego?? A i czy da sie jakoś sprawdzić czy był bity czy nie? Bo ta klapa bagażnika coś mi sie niepodoba za duża szpara tam gdzie jest uszczelka.
Jeśli myślisz że coś nie tak jest z tyłem to po prostu podnieś tapicerkę w bagażniku aż zobaczysz podłogę i przypatrz się czy coś mogło być robione, spawane itp.
Aha i na temat tyłu to mogę jeszcze poradzić żeby zobaczyć jak się drzwi tyle zamykają czy samochód w przypadku uderzenia nie złożył się. Ja osobiście miałem rovera 220 SDi i facet tak mi przywalił że tylne prawe drzwi trzeba było mocno trzasnąć żeby się zamknęły. Ale przy zamkniętych trzeba było się dobrze przyjrzeć żeby to zauważyć.
Ostatnio zmieniony przez Cr0c0p Czw Maj 06, 2010 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Ok. A co do tego zamykania drzwi to nie takich problemów nie było z drzwiami lecz tylną klape było cięzko zamknąć, albo niemam siły albo technika zamykania inna. A tak dokłądnie to jest miejscowość Łopoń.
Ja mam tylko do was jedno pytanie bo strasznie niedaje mi spokoju ten bagażnik a dokłądnie linia bagażnika. Jest całkiem inna od drzwi. Mianowicie róznica polega na tym ze przy dachu bagażnik ma normalna szpare tak jak drzwi i maska, a im niżej to jest wieksza roznica ok 0,5cm. Wydaje mi sie to tak jak by samochód był uderzony i klapa sie wygieła (bardziej wypukła) lecz własciciel mów ze wszystkie rovery tak maja. Czy to samo jest z waszymi czy nie??
No i samochód ma przegląd i ubezpiecznie ważne jeszcze prawie cały rok dokładnie do marca 2010r.
Cena tez wydaje mi sie zbyt niska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum