Czyżby wszyscy gdzieś wyjechali , czy nie mają dostepu do internetu???
Strasznie małe zainteresowanie spotem:(
Za namową Rafi200 wyznaczamy termin najbliższego spotu na 16 maja 2010 o godz.17.00 na parkingu CH Krokus pod "Wielką Rurą"
Witam wszystkich dzięki za zaproszenie ,pewnie będzie to mój pierwszy zjazd ale póki co nie obiecuję że przyjadę ,(małe dzieciak żona w ciąży ) ale plus jest jeden po wypłacie będę hehe to już coś
Napiszcie mi co potrzeba zabrać ,ile kasy, jakieś opłaty ,do której to potrwa itp.
Dzięki wielkie do zobaczyska....
andyhell, dzięki za zaproszenie ale w niedziele nie ma szans - kurs podoficerski...
A poza tym sprzedałem swojego R600 .
Ale Renault też zaczyna się na R jak Rover...
Dziękuję za zaproszenie ale niestety nie mam czym przyjechać. Moje Mini sprzedałem ale teraz buduję drugie, jak kogoś interesuje to można je tutaj obejrzeć:
Wrzuciłem w kalendarz i postaram się być. Wszak kiedyś trzeba w końcu zadebiutować .
Do miłego.
domi [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 22:38
No w końcu...
Postaram się przyjechać i może uda Wam się mnie odwieść od myśli pozbycia się mojej 75... Tak mi go pseudomechanicy spieprzyli, że już sam nie wiem czy zdziwiam czy nie...
andyhell,
Pod wielką rurą, rozumiem, tradycja. Ale tam już nie ma wielkiej rury
Jest świetne miejsce na spotkanie koło byłego hotelu FORUM. Jest dużo miejsca na parkowanie Roverków i największy w Krakowie tor cartingowy z pomiarem czasu. Prowadzi go młody sympatyczny chłopak. Zapytam, czy nie mógłby wstawić jakiego grilla. Jest jeszcze kilka dni na organizację. Zobaczcie na Google lokalizację i oceńcie czy nie jest ciekawsza aniżeli "pod rurą". Przede wszystkim ładne i pewne miejsce do parkowania minimum 30 samochodów, blisko Wawelu. Przy okazji wytargujemy zniżkę na wyścigi kartami. Co o tym myślicie?
[ Dodano: Pon Maj 10, 2010 16:53 ] andyhell,
Pod wielką rurą, rozumiem, tradycja. Ale tam już nie ma wielkiej rury
Jest świetne miejsce na spotkanie koło byłego hotelu FORUM. Jest dużo miejsca na parkowanie Roverków i największy w Krakowie tor cartingowy z pomiarem czasu. Prowadzi go młody sympatyczny chłopak. Zapytam, czy nie mógłby wstawić jakiego grilla. Jest jeszcze kilka dni na organizację. Zobaczcie na Google lokalizację i oceńcie czy nie jest ciekawsza aniżeli "pod rurą". Przede wszystkim ładne i pewne miejsce do parkowania minimum 30 samochodów, blisko Wawelu. Przy okazji wytargujemy zniżkę na wyścigi kartami. Co o tym myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum