mozesz zrobic jakies zdjecia z bliska?? interesuje mnie czy zostal jaki slad po wylamanych szczebelkach... czy moze przeszlifowales
nie ma problemu wrzuce cos z bliska. Slad maly zostal po tych zeberkach ale reszte zeszlifowalem do rownego i dodatkowo pomalowalem ta wewnetrzna czesc na czarno zeby nie bylo jej wogole widac przez siatke
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
duzo czasu zajelo Ci doprowadzenie do takiego stanu??
jakies 2, no gora 3 godzinki z odkreceniem grilla, dopasowaniem i pomalowaniem siatki, wylamaniem zeberek, pomalowaniem tej wewnetrznej strony i skreceniem wszystkiego razem
Cytat:
nie chcesz machnac tego pod kolor nadwozia??
chyba nie chromowany ladnie sie rzuca w oczy
moze kiedys wywale ten srodek ze znaczkiem jeszcze
Gdyby ktoś miał ochotę zrobić sobie taki zacny znaczek ROVER na grilu jak u Patric62 czy też Hertz25 to podpowiem, że blaszkę pod napis można pozyskać z... zakrętki od słoika serio wyciąć odpowiedniej wielkości blaszkę, użyć papieru ściernego i np. pomalować pod kolor autka prawa autorskie do takiego znaczka ma chyba Hertz25, to chyba jego patent, ale to taka moja podpowiedź
Arcik, Atrape odmalowałes gdzieś czy masz od początku taki ładny chrom jak malowałeś to powiedz czym lub gdzie i za ile..??
taka byla jak kupilem, troche farba zeszla tam pod znaczkiem juz ale tak to nic nie robilem z nia, jak odkrecilem ja wtedy do zalozenia tej siatki to troche tylko odswiezylem zwyklym plynem z woda
Dzięki za info bo ja swoją atrape odmalowąłem farbą chrom bo już ten oryginalny zaczoł schodzić płatami swoją drogą ciekawe jak oni to robią że ten plastik jest wychromowany??
Arcik, Ja już białe kolosze mam ale grill taki jak fabryka dała. Podoba mi się taki grill jak ty masz czy leszczu19901, widzi mi się jeszcze taki całkiem bez tej środkowej poprzeczki tylko jeszcze się do tego nie przekonałem bo nie chciałem za mocno ingerować w tuning nadwozia
leszczu19901, aleś dowalił wypucowane fotki, ale co do moda pełne gratki nie ma jak świeży i ładny siatex, problem polega na tym iż z czasem zachodzi brudem ale da się to czyścić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum