http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12208610
Mało co na tych fotkach widać
-wersja Silverstone
-wyłamane żeberko w grillu
Jak masz niedaleko to myślę, że warto pojechać i go obejrzeć
erol, erol, Witam... co z tą 200?? Powiem szczerze, że też mi sie podoba.:) Oglądałeś ją?? W jakim jest stanie?? Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Kwi 18, 2010 22:24 ]
Ja z tego co wiem to dieselki są poprostu suuuper!W benzynach bardzo często psuje sie uszczelka pod głowicą bodajże. Ja również poważnie myślę nad kupnem Roverka np, 25 lub 200, lub 400, lub 45 ale w dieslu tylko i nie inaczej
Mój narzeczony ma Roverka 45 1.6 benzyna z 2000r. Miał to szczęście , że poprzedni właściciel już wymienił tą uszczelkę . Jest bardzo zadowolony a wrecz zakochany w tym aucie ) Mimo malutkich usterek typu wycieraczki, lub jakieś tam lużne kable. Po cichu marzy Mu się R75 Fajnieby bylo mieć takie ładne cudeńko;)
Wiem, że w R200 bardzo lubi przeciekać bagażnik Przy zakupie tego modelu należy wrócić uwagę w jakim stanie jest bagaj no i te zawiasy na górze, bo lubią być rude No i nadkola.
Zazwyczaj wyposazenie jest dość duże, elektryka, klima, czesto skóra, drewno
erol, erol, Witam... co z tą 200?? Powiem szczerze, że też mi sie podoba.:) Oglądałeś ją?? W jakim jest stanie?? Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Kwi 18, 2010 22:24 ]
Ja z tego co wiem to dieselki są poprostu suuuper!W benzynach bardzo często psuje sie uszczelka pod głowicą bodajże. Ja również poważnie myślę nad kupnem Roverka np, 25 lub 200, lub 400, lub 45 ale w dieslu tylko i nie inaczej
Mój narzeczony ma Roverka 45 1.6 benzyna z 2000r. Miał to szczęście , że poprzedni właściciel już wymienił tą uszczelkę . Jest bardzo zadowolony a wrecz zakochany w tym aucie ) Mimo malutkich usterek typu wycieraczki, lub jakieś tam lużne kable. Po cichu marzy Mu się R75 Fajnieby bylo mieć takie ładne cudeńko;)
Wiem, że w R200 bardzo lubi przeciekać bagażnik Przy zakupie tego modelu należy wrócić uwagę w jakim stanie jest bagaj no i te zawiasy na górze, bo lubią być rude No i nadkola.
Zazwyczaj wyposazenie jest dość duże, elektryka, klima, czesto skóra, drewno
Koleżanko możesz coś więcej powiedzieć o tych bagażnikach cieknących. Bo w moim się to przytrafiło w tym że myślałem że jest to spowodowane naprawą blacharską tyłu. Wszystko pouszczelniałem a nadal się leje.
Znalazłem to miejsce. Uszczelki sprawdziłem, wszystko co się dało odkręcić to wyjąlem i na silikonie osadzałem. A się okazało że blacha ma szczeliny i je już tak perwersyjnie zamazałem silikonem byle się tylko nie lało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum