...Jest świetne miejsce na spotkanie koło byłego hotelu FORUM...
Prawda.Jest tam fajne miejsce, ale nie chcę już wprowadzać zmian i robić zamieszania.Nie wiadomo co na to inni roverkowicze. Obgadamy to z wszystkimi, którzy się pojawią pod Krokusem i może od nastepnego razu będziemy spotykać się przy Forum.
_________________ ***Warrior's of the world***
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 20:19
andyhell dzięki za zaproszenie, ale niestety i tym razem raczej nas nie będzie, ponieważ będziemy poza Krakowem. Jednak gdyby się coś zmieniło to na pewno się pojawimy
Witam
chyba się przez przypadek załapałem na początek waszego spota...
Stałem chyba pod tą rurą zieloną 400 na tarnowskich blachach i ktoś 200 się koło mnie przykleił
niestety musiałem odjechać bo dzieciak zaczął wrzeszczeć i pojechałem go usypiać.
Kręciłem się po parkingu czekając na żone
Ja chętnie się pisze na następne spotkanie. W tym momencie mam samochód w naprawie dlatego nie mogłem się zjawić ale następnym razem chętnie się pojawię zwłaszcza że pracuje w CH Krokus a wynajmuje mieszkanie 900 metrów od tego miejsca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum