kzrr, czy to znaczy, że przerobiłeś Roverka na amfibię?
Pamiętam, że w 1997 to mój dziadek we Wrocku niedaleko Legnickiej to na wyspie mieszkał, a raczej jego budynek był wyspą, bo woda sięgała 10 cm poniżej wysokiego parteru - jakiś metr nad ulicę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Spot to dobry pomysł, ale wszystko zależy od tego, co wydarzy się w najbliższym czasie. Właśnie wróciłem z wycieczki po mieście, szczególnie po wałach
Co do Legnickiej i okolic, nie powinno być aż tak jak w 1997. Ale sytuacja na Kozanowie nie wygląda najlepiej. Szczególnie bliżej Ślęzy. Woda zbliża się powoli do pierwszych zabudowań. Fala główna być może nie zaleje Kozanowa (o ile nie będzie za wysoka), ale woda może cofnąć się z Odry i wtedy będzie gorzej. Stan na Odrze w okolicy Kozanowa też nie wróży dobrze, woda zalała już najbliżej położone ogródki działkowe i zaczyna powoli przedzierać się pod wały. Budowane od wczoraj umocnienia mogą pomóc i oby pomogły jeżeli będzie taka potrzeba.
Nie no mysle ze nie pozalewa przeciez nie ma jakies tragedii, wiecej robią nie potrzebnej paniki i sensacji niż to warto. Też myśle ze spot to spoko pomysł mozna sie jakos zgadac co do wyjazdu na ogolnopolski itp więc ... ? Może troche nas więcej ?
Emes jeszcze nie...mysle ze w czerwcu
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
kzrr, rozumiem że będziesz jutro uderzał z wykładów i dlatego będziesz miał po drodze na spocik
Ja jeszcze się zastanawiam, może wpadnę pogadać ze starą ekipa bo dawno się nie widzieliśmy Jednak to stanowi jeszcze duży znak zapytania, zastanawiam czy jest sens przyjeżdżać moją 2-gą torpedą z innej stajni (japonia) bo R uziemiony(chyba na dłuższy czas ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum