Wysłany: Sob Maj 22, 2010 11:37 [Rover 75] Proszę o opinię o tym egzemplarzu
Witam Serdecznie. Jestem nowy na forum, ale myślę, że zostane tutaj na dłużej .
Jestem zauroczony tym samochodem i w tej chwili szukam egzemplarza dla siebie. Przeczytałem kilka tematów, między innymi o tym na co zwracac uwagę. Wydaje mi się, że tennie jest picowany.ale proszę znawców o wstępną weryfikację.
przebieg wygląda na prawidłowy, troche burdny w środku, zdjęcia mocno nie wyraźne, średnio można coś zobaczyć na nich. Dziwi mnie tylko kolor progów. Rover akurat ma dobrej jakości wykończenie z gum czy plastików i progi. Powinny być czarne idealnie a tam są siwe...
Po za tym nic nie widzę bo zdjęcia tragedia a nie chce mi się w bawić z lupą
Kolor kierownicy jest raczej ok. Ale jest troche "zjechana"
nie przesadzajmy. jak na ten przebieg to wygląda prawidłowo, wszystko zależy od tego jak kto trzyma kierownice i skręca. Ja ściskam i obracam trąc ręką, już po 15kk miałem wytarcia z lewej strony i z góry... nie przesadzajmy z ta kierownicą... jak ktoś ma silny uścisk to może i po 50kk mieć ślady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum