Wysłany: Nie Maj 23, 2010 20:39 Nowy ROVER'ek w klubie
Witam.
Jakiś czas temu, na ulicy zobaczyłem pięknego ROVER'ka 216 Coupe. Bardzo urzekła mnie jego linia nadwozia oraz to, że jest to autko bardzo żadko spotykane i wyróżniające z tłumu.
Mojemu synkowi natomiast bardzo przypadł do gustu "garb" na masce. Jest cudowny.
W dniu dzisiejszym, t.j. 23.05.2010 "nadejszła" wiekopomna chwila i stałem się posiadaczem Tego wspaniałego auta. Jest nim ROVER 216 Coupe w kolorze "JRJ", czyli TAHITI BLUE MICA.
W dużej mierze, zakup ten zawdzięczam koledze Markzo, który nękany moimi e-mail'ami, telefonami zawsze służył radą i wskazówkami, jakimi mam się kierować dokonując wyboru. Bez Jego pomocy, zapewne wpadłbym na "minę".
Podsumowanie:
BANAN NA PYSKU - BEZCENNE
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dydo, R400 SDI pozostaje nadal moim "Okrętem Flagowym".
Tomcat, ma mi służyc tyko na tzw. odstresowanie sie po ciężkim tygodniu pracy.
Myślę, ze jutro powinienem wprowadzić Go już do garażu.
Tronsek kupiłeś niebieskiego kupeka do poprawek lakierniczych z Bolesławca? jeśli tak (i kobieta go nie dobiła ) to trafiłeś na bardzo fajne autko (należało do chlopaka mojej kuzynki a on każdy grosz w nie pakował)
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 21:03
tronsek napisał/a:
Dydo, R400 SDI pozostaje nadal moim "Okrętem Flagowym".
Tomcat, ma mi służyc tyko na tzw. odstresowanie sie po ciężkim tygodniu pracy.
Myślę, ze jutro powinienem wprowadzić Go już do garażu.
Rozumiem A na zlot wpadniesz ? (nie chce mi się studiować listy zapisanych, więc pytam, bo nie pamiętam ) Jeśli tak, to Tomcatem czy 400 ?
Drill, Dokładnie tego Praktycznie tylko do zrobienia są poprawki lakiernicze i poprawinie lewych drzi, bo są jakieś 3mm za nisko. Poza tym ma nówki oponki, aku, tarcze z klockami, radio JVC i sekwencyjny gaz na gwarancji. Smiga aż miło.
[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 22:09 ] Dydo, Na zlotcie oczywiście będę. Na 99% jednak jeszcze 400. Tomcata najpierw muszę dopieścić.
Drill, Dokładnie tego Praktycznie tylko do zrobienia są poprawki lakiernicze i poprawinie lewych drzi, bo są jakieś 3mm za nisko. Poza tym ma nówki oponki, aku, tarcze z klockami, radio JVC i sekwencyjny gaz na gwarancji. Smiga aż miło.
No to dowiedz się że on pakował w to tylko orginalne czesci i na same czesci 5 tysiaczkow wydał, lakier odnawiał w paru miejscach bo też było z nim kiepsko - sprzedał bo przesiadł się na coś ekonomiczniejszego bo jednak to troche żłopie baba wsadziła w niego gaz, radio jeszcze po poprzednim wlascicielu
sam sie nad nim zastanawialem. ta babka kupila go za 7.5k 3 lata temu a teraz cena była ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum