To jest trochę inaczej. Sport to zdrowie, więc zawsze musi być na pierwszym miejscu. Chyba, że jest to sport z kobietą to wtedy na czas jego trwania wysuwa się na pierwszy plan. Zaraz za sportem jest komfort życia i coś miłego dla oka, czyli kobieta (najchętniej śpiąca, ewentualnie milcząca co jest rarytasem). Później są wszelkie inne żony i uciechy.
Sport to zdrowie, więc zawsze musi być na pierwszym miejscu
co zdrowego jest w ogladaniu meczy w tv?tylko brzuch od piwa i chipsów rośnie.
a w dodatku człowiek się wku@#$a gdy nasz faworyt przegrywa- a stres źle wpływa na zdrowie . Dobrze że nie jedziemy na MS bo znowu by wstyd przynieśli
Będziemy kibicować naszym na EURO 2012 na przemian z ogromną dumą z pełnienia roli gospodarza
najpierw niech zrobia porządne boiska bo stadionów na pewno nie zdążą zrobić
Inna sprawa to nie interesuje mnie to,dlatego że euro 2012 nie będzie na najlepszym stadionie- wszyscy wiedzą dlaczego
Inna sprawa to nie interesuje mnie to,dlatego że euro 2012 nie będzie na najlepszym stadionie- wszyscy wiedzą dlaczego
Gdyby nie jeden argument to bym już chyba całkiem zwątpił w futbol - a mianowicie nie bardzo wiem, gdzie tyle ludzi miało by nocować w naszych rejonach - my mamy 2-3 hotele jednak, myślę, że jakoś powinni to przeskoczyć. No i jak np U2 grało u nas, to nie wiem czy ktoś z was miał okazje jechać w stronę Katowic... auta zaparkowane na prawym pasie już za OBI ... okropnie się w tym dniu podróżowało, a tak to byśmy mieli więcej takich "przykrych" dni
Koniec końców uważam jednak, że jako całokształ EURO 2012 - to zdanie jest baaardzo trafne
magneto napisał/a:
najpierw niech zrobia porządne boiska bo stadionów na pewno nie zdążą zrobić
Wczoraj miałem okazję widzieć kawałek stadionu tego z ligi mistrzów bodajże to był santiago czyli madrytu i zauważyłem ciekawą rzecz dziś na wikipedii
Data otwarcia 14 grudnia 1947
Czyli ten stadion ma 63 lata
Wiem, że stadion miał wiele przebudów ale np Pierwszą z wielu przebudów przeprowadzono już w 1954, powiększając pojemność do 120 tysięcy bla bla bla
Przy obecnych wiatrach jak Santiago będzie miał 100 Lat w Polsce powstanie 1 taki stadion
[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 22:18 ]
wrc_fan_ napisał/a:
Roma_B, memphisto jest po prostu bardzo skromny
od razu musisz zdradzać, że studiuję astronautykę....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum