nie wiem, Maciej nie opowiada mi się, gdzi jeździ czy lata
chodziło mi zupełnie o coś innego czego nie napiszę, bo Macieja przecież nie znam z widzenia, miałem z Maciejem forumowe spięcie (co już dwa razy wypowiadał mi MaReK ), a i z Tobą sprzeczałem się o szybę w Polonezie a jesteś spoko ziomek. Mało gadaliśmy tydzień temu, ale grunt to się poznanie
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 17:57
Perez napisał/a:
IInvit, ze na moment, kiedy zmienie awatara, czy na spota? Bo jezeli chodzi o spota to ja juz od wczoraj chodze jak nagrzany i sie nie moge doczekac. Nie wiem czemu, bo wczesniej tak nie mialem.
Perez miałam na myśli spota długo czekałam na ten moment, kiedy będę mogła się zapowiedzieć
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A wiesz, ze znowu mi wypadla w jednym miejscu uszczelka?
A wszystko bez rdzy!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No widzisz, Ty będziesz wtedy, kiedy ja nie mogę przyjechać..
Taki pech.
kris-tofer napisał/a:
Za tydzień zlot, więc spota nie będzie, może za dwa tygodnie się poznamy, na spocie byłem już dwa razy ale Ciebie nie było.
I po Zlocie znów mnie kilka tygodni nie będzie.
kris-tofer napisał/a:
Perez napisał/a:
Bo maciej krotko mowiac ma spory problem, zeby dotrzec na spot co niedziela z powodu odleglosci
a myślałem, że problem nie leży w odległości
100 km nie byłoby problemem, skoro nie raz byłem na spocie w Krakowie, Wrocławiu, czy Toruniu, a nawet w Trójmieście, ale 1619 km i do pracy w poniedziałek na 8 rano, to już jest problem... Raczej nierozwiązywalny bez teleportu.
kris-tofer napisał/a:
nie wiem, Maciej nie opowiada mi się, gdzi jeździ czy lata
Ale napisałem wcześniej na forum, że, przez kilka miesięcy, akurat niedziele dla mnie niestety totalnie odpadają.
kris-tofer napisał/a:
chodziło mi zupełnie o coś innego czego nie napiszę, bo Macieja przecież nie znam z widzenia,
Napisz, bo tego nie znoszę najbardziej - zabaw w półsłówka i niedomówienia.
I od razu mogę napisać, że następna, choć niezbyt pewna, szansa, że dotrę na spot to 18.07, jak będę wracał z Grunwaldu, a potem to dopiero gdzieś po 8.08 i to jak dobrze pójdzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wrocilem juz do domu, ale nie obylo sie bez przygod. Paulina opierniczyla mnie, ze jezdze na okolo i kazala mi zawrocic na Powstancow i jechac do Gorczewskiej no i jak przecielismy obok spota to wystartowala za mna policja, bo zdaje sie, ze lekko zachaczylem czerwone.
Zlapali mnie za nastepnymi swiatlami, bo niestety bylo czerwone
Chcieli 500zl 6pkt za swiatlo i 100zl za brak dowodu rej. (nie mam przegladu to nie pokazalem)
Blaganie i gadka o tym, ze biedny kierowca i splacam setki kredytow i piatka dzieci na utrzymaniu, a punktow 24 i puscili
[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 23:57 ]
Nastepnym razem nie bede sluchal Pauli i bede jezdzil na okolo
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
To byli Ci sami co czyhali na mnie
Chcieli żebym przejechał na czerwonym w prawo... ale nie - grzecznie stałem.
Więc ruszyli w stronę górczewskiej i tam się zatrzymali na chodniku.
To musiałeś ruszyć niedługo po mnie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Najbardziej doskwiera znów brak mocy, a auto po odbiorze od Mariusza jeździło i odpalało jak nowe.
maniaq napisał/a:
AAaaaaa zaba , pozycji lewej z tylu nie masz !
Mówiłem mu. Żarówka poszła, a nie miał zapasowej
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 00:20 ]
A co do misiaków. Jak wyjeżdżaliśmy kolumną, to stali w kijance, zaraz za budami w stronę kalafiora. Czekali aż ktoś coś wywinie, ale wszyscy grzecznie...do następnego zakrętu
A no właśnie
Już wspomniałem o Kasi ZR'ku w innym wątku ale tutaj publicznie jeszcze nie pogratulowałem. Gratuluje zakupu prawie idealnej sztuki MG ZT 2.0 DTi
Ładny kolorek, zadbane wnętrze... teraz tylko dbać, dbać i jeździć
Ucz się Kasiu ucz ujeżdżać diesla i przed zlotem koniecznie go umyj
Poza tym mam żal do nowych
Przyjechałem na spota głodny ciasta i co... i nic!
Nowi obiecali ciasto A ja jedyne co dostałem, to paczke pop-cornu od Kruchego
Za co serdecznie mu dziękuję
mix - ja też mam problemy z mocą Raz auto idzie jak trzeba, a raz mam wrażenie, że to mułek. Zależy gdzie tankuje.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
mix - ja też mam problemy z mocą Raz auto idzie jak trzeba, a raz mam wrażenie, że to mułek. Zależy gdzie tankuje.
U mnie to raczej nie kwestia paliwa. Zauważyłem, że po każdym ustawieniu kąta wtrysku, przez jakiś czas jest dobrze, a później zaczyna słabiej odpalać i traci moc
1619 km i do pracy w poniedziałek na 8 rano, to już jest problem... Raczej nierozwiązywalny bez teleportu.
taki pech...
maciej napisał/a:
zabaw w półsłówka i niedomówienia.
zarzucasz mi jakąś manipulację? Co będę pisał coś na Twój temat z kimś innym, nie obgaduje się za plecami...
maciej napisał/a:
Napisz, bo tego nie znoszę najbardziej
Pomyślałem sobie tak po cichu, że skoro nie przyjeżdżasz, to może przez ze mnie, nie chcesz się ze mną widzieć, czy jak? boisz się - nie wiem czego, mnie?
Na szczęście moje ciche pomyślunki na ten temat to tylko czysta fikcja, bo jak sam napisałeś i Perez też napisał odległość jest zbyt duża. Ta sprawa jak dla mnie jest już rozwiązana
MaReK, myślałem, że odwiedzisz niedzielny spot w innym miejscu? a tu się okazuje, że jednak zostałeś
Mix, moze opchnij tego MG-ka.
Oj podobal mi sie Kasiny Zr-ek. Ja naleze do tych co lubia wlasnie po FL, szczegolnie tyl mi sie podoba, no i mozna powiedziec, ze taka jakby pamiatka dla maniaq`a bedzie po bandziorku
maniaq napisał/a:
Dobrze, ze tylko tak sie skonczylo
Wogule by mnie nie dopadli, gdyby nie czerwone na nastepnej krzyzowce, ale i tak musze przyznac, ze ta ich KIA sie zbiera, bo ja przelecialem im przed nosem jakies 130-140.
maniaq napisał/a:
Przykro mi z powodu Ley-a i jego walki z ubezpieczeniem
A co sie stanelo Ley`owi?
Moze jestem w stanie pomoc, bo ostatnio nabralem ubezpieczeniowych doswiadczen.
Cytat:
Więc ruszyli w stronę górczewskiej i tam się zatrzymali na chodniku.
To musiałeś ruszyć niedługo po mnie
Wlasnie tego za bardzo nie rozumiem, bo jak wyjezdzalem z naszego parkingu to stali wlasnie przed skretem w lewo i ja pojechalem w prawo, zeby nie korcic ich glosnym wydechem i potem Paula kazala mi zawrocic (!@!$#, ze zawsze jezdze na okolo), no i jakos pognalem i zapomnialem o nich, ale jak przecialem skrzyzowanie to wyjechali za mna wlasnie tak jakby ze spota. Tak czy siak od razu wiedzialem, ze mnie puszcza jak zaczalem ich prosic, bo podawali strasznie zawyzone mandaty, no i chyba mieli troche zawyzony taryfikator w glowach
MaReK napisał/a:
Poza tym mam żal do nowych
Przyjechałem na spota głodny ciasta i co... i nic!
Nowi obiecali ciasto A ja jedyne co dostałem, to paczke pop-cornu od Kruchego
No wlasnie, a ja sie musialem obiadac pizza i paluszkami
A poza tym Marku, to Ty nie masz diety?
Spokojnie, nic Ci nie zarzucam, tylko dla mnie, jak ktoś pisze "coś sobie napisałem, ale nie napiszę" to od razu sugeruje, że pomyślał sobie coś niepochlebnego.
kris-tofer napisał/a:
Co będę pisał coś na Twój temat z kimś innym, nie obgaduje się za plecami...
Na forum ciężko kogoś obgadać "za plecami".
kris-tofer napisał/a:
Pomyślałem sobie tak po cichu, że skoro nie przyjeżdżasz, to może przez ze mnie, nie chcesz się ze mną widzieć, czy jak? boisz się - nie wiem czego, mnie?
No, czyli słusznie się domyślałem, co sobie pomyślałeś.
Posądzałeś mnie mnie o tchórzostwo...
No jakbyś gdzieś napisał, że chcesz mnie bić, to mogłoby tak być, że nie miałbym ochoty przyjechać, bo nie uznaję przekonywania do swoich argumentów "na pięści", ale myślę, że akurat na spocie nikt by do żadnej bijatyki nie dopuścił, ale jak chyba zauważyłeś żadnej dyskusji się nie boją, czasem tylko unikam tych, które, moim zdaniem, zaniżają poziom, a poznawać ludzi lubię i, jak pewnie zauważyłeś, jestem pierwszy do pisania ludziom, żeby spotkali się w realnym świecie, bo to zmienia również podejście do dyskusji w internecie.
A prawda jest taka, że ten tydzień to jedyny tydzień w ciągu 4 miesięcy, który cały spędzam w Polsce.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
wiedziałem, że to przeczytasz i się będziesz dopytywał, ale wtedy moja odpowiedź była skierowana do Pereza, dlatego wstrzymałem się z odpowiedzią, żebyś sobie nie pomyślał, że mówię do kogoś o Tobie - dla mnie jest to obgadywanie, dlatego tego nie zrobiłem
maciej napisał/a:
Posądzałeś mnie mnie o tchórzostwo...
takie były moje przypuszczenia, ale pomyślałem sobie, że na pewno tak nie jest i rzeczywiście, nie wiedziałem też o Twoich wyjazdach, teraz już wiem, dlaczego nie przyjeżdżasz na wszystie spoty.
Niby z jakiej racji miałbym Cię bić?
- nie uznaję takich metod
- nikt by nie dopuścił do walk nie w ringu bez rękawic
maciej napisał/a:
zauważyłeś żadnej dyskusji się nie boją, czasem tylko unikam tych, które, moim zdaniem, zaniżają poziom
jednak w każdej sprawie starasz się udzielać. Każda dyskusja jest o czymś ważniejszym na forum tylko czasami rozmówcy sprowadzają ją do poziomu kiedy rozmowę muszą zamykać moderatorzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum