TheArt, Podkladki pod tablice sa dla kazdego, aby reklamowac nasz klub, jednakze naklejka klubowicza, ta w krztalcie loga jest jak nazwa wskazuje dla klubowicza, czyli oznacza, ze wlasciciel oplaca skladke.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 16:31 ]
W przypadku kiedy pojedziesz na zlot i zaplacisz oplate zlotowa 60zl to tez automatycznie stajesz sie klubowiczem na ten rok. Chyba, ze nie chcesz, bo i tacy byli co placili oplate zlotowa, ale klubowiczami nie chcieli byc.
Znizki u partnerow, odblokowanie kilku plikow z download na stronie, darmowe uczestnictwo w imprezach klubowych oraz bezcenna satysfakcja ze wspierania klubu, ktory podtrzymuje pamiec o niesamowitej marce jaka jest MG Rover.
Wiecej rzeczy masz opisanych na www.roverki.pl
Polecam Ci lekture wielu rzeczy na stronie to i Twoje pytania sie ogranicza.
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 16:44 ]
No i zapomnialem o zlotej legitymacji klubowej
Jezeli sie nie myle to na forum tez jest kilka dzialow, gdzie maja dostep tylko klubowicze.
Jestem już klubowiczem kilku innych for (marek) i nigdzie nie było składek . Gdyby to była jednorazowa opłata to jeszcze, bo co roku to trochę snobistyczne jak dla mnie. To tylko moja opinia i nie chcę nikogo urazić, jednak jak dla mnie "zlotowe" to jakiś chory pomysł, szczególnie że i tak wszystko trzeba płacić samemu. Zlot to zlot, każdy ma przyjechać kto ma auto danej marki a nie tylko wybrańcy. Choć kto wie, może kiedyś się skuszę.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Ostatnio zmieniony przez TheArt Pon Maj 24, 2010 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Zwał jak zwał. Dla mnie Klub to Forum a Forum to Klub . A na co idą te składki, bo w ciągu roku nazbieracie kilka tysięcy złotych, czy robicie jakąś bezpłatną zamkniętą imprezę.
Właśnie że zmusza, bo inaczej klubowiczem nie będę co jest troszkę dziwne. To tylko moje zdanie i każdy robi jak chce. Chociaż w sumie w swoim Klubie Sportowym (działającym z siedzibą) też zbieram składki (15zł miesięcznie). Tyle, że my prowadzimy całą księgowość, wszystko jest rozliczane i idzie na wynajem obiektów sportowych.
Zwał jak zwał. Dla mnie Klub to Forum a Forum to Klub .
Najpierw poczytaj, zanim zaczniesz się wypowiadać na temat, o którym nie masz pojęcia.
Klub jest Stowarzyszeniem, zarejestrowanym w KRS. Składki idą na cele statutowe.
Jestem już klubowiczem kilku innych for (marek) i nigdzie nie było składek . Gdyby to była jednorazowa opłata to jeszcze, bo co roku to trochę snobistyczne jak dla mnie. To tylko moja opinia i nie chcę nikogo urazić, jednak jak dla mnie "zlotowe" to jakiś chory pomysł, szczególnie że i tak wszystko trzeba płacić samemu. Zlot to zlot, każdy ma przyjechać kto ma auto danej marki a nie tylko wybrańcy. Choć kto wie, może kiedyś się skuszę.
Po pierwsze, Klub musi się z czegoś utrzymywać. Po drugie jednorazowa opłata i co dalej? Ten sam powód co w punkcie pierwszym. Zlotowe jest po to, żeby sympatycy dołożyli się do atrakcji organizowanych przez Klub podczas zlotu, takich jak tor, wycieczki zorganizowane, szkolenia itp. To wszystko kosztuje i Klub płaci za to ze składek klubowych. No i nie może być tak, że klubowicze składają się na sympatyków. No i o co chodzi z tym snobizmem, bo nie rozumiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum