Wysłany: Nie Maj 23, 2010 10:38 Propozycja spotu w Piasecznie
No wiec otworzylem nowy temat na zyczenie kolegi Verneur.
Moja propozycja to parking pod Kauflandem. Kazdy kto mieszka blizej Piaseczna i chcialby podjechac na spot do Piaseczna mialby latwiej znalezc.
Jezeli chodzi o terminy, to mozna np. wczesniej w niedziele i potem przejazd na spot warszawski, mozna w sobote, to i maciej by sie pewnie pojawial.
Ja sie raczej dopasuje do Was jezeli chodzi o terminy.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 10:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no ja tez sie pisze na taki spocik:) tylko dajcie jakis termin bo ja nie stety ale pracuje tez w niedziele taka praca (NORAUTO)ale z checia tez bym na takie ognisko wybral sie:):D
Mi to by nawet w tygodniu po południu pasowało, bo jeśli w weekend, to mogę nie dojechać wcale, lub przyjechać Solarisem chyba, że mnie ktoś z Warszawki zgarnie
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 09:58
Może podajmy jakieś przykładowe terminy a potem wybierze się najodpowiedniejszy dla większości
moje dwa typy:
sobota godz. 17.00-18.00
niedziela godz. 17.00-18.00
Jak dla mnie niedziela 18 super, bo potem o 20 pojechalbym na spot na Bemowo.
[ Dodano: Wto Maj 25, 2010 11:03 ]
Trzeba tylko wziac pod uwage, ze w ta niedziele jest zlot ogolnopolski
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak dla mnie niedziela 18 super, bo potem o 20 pojechalbym na spot na Bemowo
pomyślałem o tym samym czyli ta niedziela odpada, bo nie będzie komu spota organizować? czy ktoś nie jedzie i ma chęć na spota w stolicy? TY Perez chyba zlotujesz?:)
Jeśli chodzi o ten termin to ja niestety nie będę w stanie się pojawić , gdyż będę w tym czasie wypoczywał na Mierzei Wiślanej.
Mam jednak nadzieję, że piaseczyński spot nie będzie spotkaniem jednorazowym i w następnym terminie już się pojawię
Co do dnia w jaki miałby się one odbywać to uważam, że niedziele są najlepszym pomysłem.
Tak jak zasugerował Perez po spotkaniu w Piasecznie można by się grupką kierować na spot warszawski.
kris-tofer, Ja zlotuje, ale pewnie bede i na spocie na Bemowie, ale nie wiem czy udaloby mi sie zdazyc jeszcze na spot w Piasecznie
czyli w tą niedzielę szykuje się spot w Warszawie? myślałem, że z racji zolotu ogólnopolskiego spot będzie odwołany lub poprostu nikt nie przyjedzie, bo większość albo będzie na zlocie, albo będą wracać lub się kurować popijając duże ilości wody
Tradycja jest raczej taka, że po Zlocie i tak się spotykamy na Bemowie albo wręcz przejazd powrotny ze Zlotu kończymy na Bemowie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
będziesz po zlocie na spocie? o któej spot miałby się rozpocząć? jak zwykle o 20? czy jakoś później?
Niestety, tym razem nie, bo mam w niedzielę studia do 17 i samolot o 18.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum