no dokładnie;/ kiedys zrobiłem jazde w sklepie bo mówie ile rzorzad do rovera 600 sdi a oni do mnie że 1500zł.... pytam a ile do accord tdi z 97roku V generacji? a oni 500zł.... zarobiłem niesamowita jazde... od tej pory juz mnie znają i znają mój samochód i nagle skończyly się problemy (drogo, nie ma, nie będzie)
[ Dodano: Pon Kwi 26, 2010 20:52 ]
panowie a odnośnie teog naszego pisania tunignu do sdi to ktoś z was stosowal albo zna kogoś kto sotosował MODYFIKATOR PLUS albo MAGNETYZERY? to działa czy nie? bo może jakwstawimy sportowy filtr, wytniemy kata, podkręcimy turbo, wyczyścimy klektor i poddamy maszyny chipowaniu to da jakiś dodatkowy lepszy efekt?
Jako, że może nie każdy zagląda do działu "Tuning Mechaniczny" zapytam się tutaj.
Jako decat pipe dać kwasówkę fi60 czy tak jak spotkałem sie jeszcze fi62,5?
Byłem na chip tuningu, ale muszę jeszcze parę rzeczy zrobić jak wywalenie kata i wstawienie mbc to dociągnie mam nadzieję do tych 130 KM bez ruszania już map. Na razie niecałe 127 KM. Poza tym bez kata może będzie turbo "wcześniej wstawało"
Robiłem to pod Białymstokiem w Tykocinie. Poniżej 1000 zł, bo Zaprzal mnie prosił, żeby nie podawać dokładnej ceny.
Właśnie chcę jechać po tą rurę, ale skoro nikt nie odpowiedział to będę musiał zmierzyć i policzyć sam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum