hm. mi w sobotke tak po 16;40 pasuje bo koncze prace lub w ta nawet niedziele tylko tez tak po 18 bo koncze prace dopiero:( i gdzie bysmy mieli sie spotkam (miejsce jakies konkretne) pozdrawiam
Ja proponuje parking pod Kauflandem (wszystkim znane miejsce i trafic latwo)
Jednakze ja tak jak maniaq pisalbym sie na 6 czerwca, co nie przeszkadza Wam sie spotkac w ta niedziele.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 18:14
40 minut słuchałem muzyki w aucie i nikt nie przyjechał, szkoda, może następnym razem frekwencja będzie lepsza.
Jak to mówią, początki zawsze są trudne
Ja dzisiaj nawet nie dojechalem na Bemowo, bo bylem tak zmeczony po zlocie, za tydzien bede.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
W sumie, nie był by to głupi pomysł zrobić spota w Piasecznie, dużo osobom pewnie nie chce się jeździć aż na Bemowo, dlatego też ja uważam pomysł jako przedni
Widziałbym to tak:
- Spot w Piasecznie godzina 18:00 (może być pod Kauflandem)
- Chwila gadki, może jakieś nowe osoby
- O 19:00 lub później przejazd w kolumnie na Bemowo - dla chętnych
- Na Bemowie i w Piasecznie zabawa do białego rana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum