Po powrocie ze Ślesina ze Zlotu, troszkę mało czasu by upiec ciasto, więc jeszcze nas nie będzie. Trochę ochłoniemy, przemyślimy jakie ciasto przygotować, by się godnie prezentować
Damy znać w którą niedzielę można się nas spodziewać
Pozdrawiamy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Od 20:00 na Bemowie - na przeciwko płyty lotniska, pod drugiej stronie ul. Powstańców Śląskich. Jeśli pada deszcz - to parking Carrefour - poziom 1. Jeśli deszcz nie pada i jest ciepło, spotykamy się przed pizzeria Da'Grasso - parking przy ul. Powstańców Śląskich.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Od dzisiaj na spotach warszawskich będzie można zakupić gadżety klubowe .
Jeżeli ktoś ma ochotę nabyć piękną koszulkę, smycz i inne cudeńka to zapraszam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Było nas mało, ale to pewnikiem przez zmęczenie poZlotowe
Nam się udało dotrzeć. Goście z Polski to Ewelina i Thef - brawo za wytrwałość.
Dość mało godzin snu, cały dzień w podróży i jeszcze kilka godzinek na spocie.
Musicie przyjechać jeszcze raz - na większy meeting
Miło było poznać "nowego" kolegę z R25 - Ruslan
Widać dobry egzemplarz kupiłeś skoro od roku tylko drobiazgi
Rafii wykupił wszystkie gadżety
Dziękuję, za próbę naprawy lakierniczej mojego zderzaka
kris-tofer nie pochwaliłeś się na spocie wyczyszczonym wnętrzem,
a co ważniejsze nie wspomniałeś o akcji, którą nagłośniłeś w innym dziale forum.
Mam nadzieje, że nie pobłądziłeś wracając do domu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
dlaczego nikt mnie z nimi nie poznał? a ja się dowiaduję dopiero dzisiaj, chociaż wczoraj na pewno z nimi rozmawiałem... eechh
MaReK napisał/a:
kris-tofer nie pochwaliłeś się na spocie wyczyszczonym wnętrzem,
a co ważniejsze nie wspomniałeś o akcji, którą nagłośniłeś w innym dziale forum.
no właśnie nie pochwaliłewm się, bo cała akcja czyszczenia wnętrza zakończy się niebawem. Poczyszczone mam może z 1/10 tego, co poczyścić trzeba, dlatego na efekt końcowy trzeba poczekać, na pewno będzie na co popatrzeć
Co do akcji i organizacji pomocy powodzianom, to szczerze się przyznam, że zapomniałem , byłem bardzo zmęczony i najnormalniej w świecie wyleciało mi z głowy, jeszcze doszedł stres związany z pobłądzeniem i tak wyszło. Wszystko nadrobimy
Najlepsze jest to, że po powrocie do domu znalazłem w kurtce kartkę z adresem spotu, aż sam się z siebie śmiałem wróciłem bez przeszkód, bo drogę "z" mam obcykaną, a drogę "do" robiłem od centrum i trochę mi się pomieszało, gdybym, jechał od wilanowa nie byłoby problemu
No jak to nikt Cie nie poznał? Sam się z nim poznałeś i chyba gadaliście przy aucie
Ja sam Ci mówiłem, że jadę z Thefem i Eweliną po pizze
Mam wrażenie, że przez to zapalenie spojówek nie byłeś obecny duchem...
Cytat:
Wszystko nadrobimy
Rób wentylator i rezerwuj czas na zlot jesienny;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum