Dzwoniłem wstępnie do właściciela, umówiłem się na jutro na oględziny.
Z tego co wiem, autko ma do wymiany butle gazową, nie znam szczegołów, jutro się dowiem.
Macie jakieś spostrzeżenia wizualne wynikające ze zdjęć. Były by mi bardzo potrzebne!
Czekam na Wasze opinie!
Pozdrawiam
Rafał
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Samochód nie ma przeglądu bo ma uszkodzoną butlę gazową.. w tym zdaniu dostałem wyjaśnienie. Tylko gdzie tu ta Policja miała ingerencję ?
Ciekawi mnie bardzo, jaki on będzie, bo cena jest atrakcyjna, blisko mnie no i fajny silniczek z gazem ...
Alternatywą jest ten 218vi z postu niżej... hm
Sprzedawca pisze że samochód jest w bardzo dobrym stanie a potem telefonicznie informował że olej wycieka, oglądałem go może miesiąc temu gdzie cena była wyższa wówczas kosztował niecałe 5 tys. brakuje zdjęć ze środka mogę jedynie powiedzieć że nie jest idealnie, tapicerka poprzecierana ogólnie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia cena niska możesz obejrzeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum