Wysłany: Nie Cze 06, 2010 21:20 Ułęż, 3 lipca - Track Day
Witam Wszystkich Roversów
Tym razem nie ja, ale kolega organizuje wypad do Ułęża 3 lipca... Być może będą miejsca
Nie jest to spotkanie Klubowe Roverkowe, raczej interklubowe - dla tych, których łączy pasja motoryzacyjna i benzyna we krwi
Ogólne informacje o charakterze imprezy na przykładzie poprzednich tutaj: Ułęż na przemek-docent.pl i na innych podstronach, a dyskusje tutaj: Ułęż na Roverki.pl.
Ktoś ma ochotę? Polecam
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 21:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Taki pech... Mam nadzieję, że na następny się załapię, zwłaszcza, że na R400 mam opony do zajeżdżenia.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły.
Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus".
Przemek_Docent, miała być 156SW, ale przejściowe problemy z robotą i refleks Barcika przeszkodziły.
Następna pewnie będzie 156 albo 159 jak nowa robota pozwoli - mnie już chyba też dopadł "alfa-virus".
Raaaany! To jest jeszcze bardziej zaraźliwe, niż myślałem
To szkoda, że nie będziesz w Ułężu - oddałbym Ci w ręce stery Gtv... Na chwilę
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 21:53 ]
Aha! Koszt imprezy to 200-250 zł za slot, o ile wiem.
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 23:23 ]
Kruszon! Wpisałem Cię oficjalnie na listę
DobryZiom i dr - posprawdzajcie i czekam na finalną decyzję
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
napisalem w tamtym temacie , bo tam niby mialy byc dyskusje, ale jak tutaj tez OT robimy, to pisze...
BB , bo sie pozmienialo nieco, czarny Bandzior - ZR -sie naprawia, po tym jak pan byl szybszy i zaparkowal mi w bagazniku, a BB obecnie, bo jest nowa wersja Bandziora pod tytulem Bananowy Bandzior=BB info w powitaniach
Ale niestety... bede w tym terminie w gorach - ganial dzieciaki po korcie
Na wrzesien predzej, choc to malo szczesliwy termin dla mnie, ale weekendowo dam rade pewnie
powodzenia, licze na fotki, choc wiem ze jak sie jezdzi to czasu na pstryki nie ma
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kurcze, troszke sie z kaska szczypie narazie i chyba sie bede raczej pisal na Track Day`a Docentowego we wrzesniu. W koncu kolega pojedzie swoim Peugeotem i sie przekona jak malo potrafi
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Szkoda, Perez...
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się! i myślę, że dobrze czułbyś się na torze
Zatem następnym razem, na jesieni
S.McQueen, Le Mans
Barcik, przecież, gdyby nie kłopoty z robotą, to ja już w piątek byłem w Krakowie i w niedzielę, to byś jej nawet nie zobaczył.
Zdecydowany to jestem od co najmniej roku, ale różne zbiegi i rozbiegi okoliczności na razie nie pozwoliły.
No chyba, że wyjdzie jakiś duży SUV - jak pisałem, był moment, że z przyczyn VAT-owo-podatkowych wychodziło mi kupno lub leasing nowego Outlander'a, ale tu znów się priorytety zmieniły, poza tym pojeździłem nim - fajny, ale za wolny i plastikowo wykonany.
Brt napisał/a:
Trzeba było mówić pojeździłbyś Bellą
Nawet miałem Cię poprosić, ale jakoś potem mi to umknęło.
Następnym razem.
Cytat:
Zatem następnym razem, na jesieni
ooo... I to jest dobra koncepcja - ja odpadam w 2 połowie września, ale poza tym to jak zawsze bardzo chętnie.
Ci moi znajomi, co byli poprzednio (czerwony Focus combi i Świstak) pewnie też - tylko mają podobne ograniczenia czasowe.
Tzn. już pewnie nie będą Świstakiem, bo myślą o jakimś w miarę mocnym kompakcie - Foka 2.0, Leon... właśnie do takich zabaw, bo służbową Borą, to nawet poza trasę praca-dom teoretycznie nie powinni wyjeżdżać.
Ba! Przeciez bylem na Track Day II, przewiozles mnie nawet swoja czerwona strzala.
Przemek_Docent napisał/a:
Parę fajnych filmików z Tobą w roli głównej widziałem, podobało mi się!
Kurcze, a jakie?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A drifty jakieś były kiedyś kręcone? Czy pochrzaniłem coś?
A no bylo cos....faktycznie, mogles widziec...
Odtamtej pory wiele sie nauczylem, ale glownie na imprezie organozowanej przez Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum