Rozmawialam z dwoma osobami i wtepnie chca sie spotkac 3 osoby moze 4. czekamy na propozycje czasowe (na pewno odpada ten weekend, raczej cos od przyszlego tygodnia)
Jako miejsce proponuje mlynek i grila
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to ja się piszę
a jak ktos chce dzis pogadac to zapraszam do mojego nowego miejsca pracy.
Carrefour Szparagowa salon Cyfrowy Polsat.
Autko stoi przed marketem więc mogę wyjść na chwilowa przerwe i pogadać.
nie nie ... niestety narazie w tym kierunku nie planujemy wyjazdu ... chociaż Łodzi kompletnie właściwie nie znam (tylko 2x targi Inertelecom) i w końcu by wypadało ja zobaczyć ... więc nie wykluczam odwiedzin w bliżej nieokreślonej przyszłości i napewno to jakoś zaznaczę na forum Spacer po Piotrkowskiej i Manufaktura - to chciałbym przede wszystkim "przeżyć" A narazie pozdrawiam i życzę licznego spota
w końcu by wypadało ja zobaczyć ... więc nie wykluczam odwiedzin w bliżej nieokreślonej przyszłości i napewno to jakoś zaznaczę na forum Spacer po Piotrkowskiej i Manufaktura - to chciałbym przede wszystkim "przeżyć"
Zapraszamy! Chętnie pobawię się w przewodnika i pokażę Wam kilka naprawdę klimatycznych miejsc
(Gosia)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dorete, czy możesz sprecyzować jak Ty widzisz sobotniego grilla?
Naturalne jest że musi być grill, czy Ty go zorganizujesz, bo to co przewidziane na ruszt to domyślam się że każdy powinien sobie sam upolować
Myślę że powinnaś bardziej zachęcać łódzkich roverkowiczów, bo odzew póki co jest niewielki.
Przypominam słowa prezesa Brta
" aloo Łódź pobudka "
Pozdrawiam i czekam na więcej... roverkowiczów w Łodzi
(Marcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja już PIsałem Gosi i Dorete na priv ... niestety odp. z powodu pracy a wracając do klimatycznych miejsc jest ich sporo , zaczynając od rudzkiej nocą, po okolice łodzi <konstantynów> gdzie świetnie mozna w nocy odpocząc szczególnie gdy deszcze uderza o dach auta w czasie kompletnej ciszy Kolejny spot z duzym wyprzedzeniem proponuje w zgierzu w parku linowym tak dlA FRAJDY ALBO W LUNAPARKU
Siemka bo nie wiem w jakim temacie poruszyć moje pytanie :
Czy wiadomo komuś coś na temat imprezy motoryzacyjnej 19 czerwca na giełdzie??
PS. A co do mojej usterki...Mechanik po prostu nie wyczyścił i nie nasmarował jednej z śrub w zacisku ( dokładnie dolnej) co powodowało wypychanie blaszki na tarcze i te uciążliwe syczenie i piski....
_________________ Without the insane world that he was insane
Witam kolegów
Skradziono auto w Łodzi, wszystko jest w tym linku, prośba o info jeśli coś byście wiedzieli, taka moja prośba do Was
http://forum.roverki.eu/v...p=515900#515900
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum