Aha!
Zaliczki (po 200,-) będę zbierał do środy w przyszłym tygodniu (16.06).
Jeśli zbierze się 20 osób, nie będzie dopłat. Na razie jest 15 potwierdzonych osób.
Niezdecydowani - proszę decydujcie się i przygotowujcie
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 11:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jak tak zamawiamy, to ja po prosze konkretnie o pierwszy weekend września, bo potem to ślub-wesele, ślub-wesele, urlop i już będzie 3.10.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Barcik, Maciej, dr, Kruszon
Biorę to poważnie pod uwagę. Postaram się zatem zorganizować "mój" TrackDay 3 w dniu 4. września, w sobotę
Mam tylko nadzieję, że pracowo nic mi nie wyskoczy...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Wto Cze 15, 2010 00:59, w całości zmieniany 1 raz
To i ja bym sie pewnie pisal na 4 wrzesnia, pogadam jeszcze ze znajomymi, bo jest kilku chetnych.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Bo ja na 99% tak - 1% zostawiam na nieprzewidziane wypadki albo jakiś dowcip mojej pracy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Koledzy
Na razie wpisuję Was na listę z wieeeelką przyjemnością , wpłat na razie nie robimy
Zaraz to wklepię w stronkę. Wpłaty pewnie zrobię na przełomie lipca i sierpnia...
S.McQueen, Le Mans
Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wiesz, 4 godziny temu moje auto zaliczylo kasacje, wiec raczej nie pojade, bo Roverka mi szkoda, a Swift, ktorym chcialem jechac zostal skasowany przez Vectre Dam jeszcze pozniej znac co i jak, bo pewnie bede cos kupowal zamiast Swistaka.
No masz Ci los... :-( Wyrazy współczucia :-(
S.McQueen, Le Mans
No Paulina kierowala i sie strasznie wystraszyla, udezenie bylo na tyle silne, ze kola sie rozjechaly w dwie strony i polos wyskoczyla ze skrzyni. Swiniak raczej kasacja, ale jakos sie nie martwie, bo kupimy moze cos lepszego
Ja jechalem przed nia Roverkiem, jej sie nic nie stalo, jedynie doznala szoku, poplakala sie i wypalila cztery papierosy pod rzad. Mowi, ze rzucilo nia az w fotelu i to ja najbardziej wystraszylo. Wiesz.... Swift 700kg Vectra z 1300kg do tego Vectra z gazem w podlodze, bo chcial szybko przeskoczyc, to jak w nia udezyl to az auto obrucilo. Najwazniejsze, ze jest cala i zdrowa, a jezeli chodzi o nowe auto to szukam, chcialbym cos z homologacja na ciezarowe i obowiazkowo z gazem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum