Witam wszystkich posiadaczy jestem nowy na forum więc przepraszam za błędy. Wracając do tematu mam zamiar kupic mg zt 2.0 cdti będzie to moje pierwsze spotkanie z autem tego rodzaju więc nie wiem na co z wrócić uwagę podczas zakupu proszę o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
adym, Z tego co zapodałeś można napisać jedynie że to anglik ma ładny kolor i fele.
Jeśli jesteś zainteresowany nim na poważnie, poproś o więcej zdjęć.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
dobrze, że to automacik odpada Ci problem dość upierdliwego w obsłudze układu sprzęgła zastanów się, czy opłaca Ci się kupowac diesla, bo jeśli jeździsz niewiele i głownie w mieście, to lepiej brac benyznke, lepiej to zniesie, tym bardziej, że w ZT masz 2 fenomenalne silniki 1.8Turbo i 2.5KV6
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
albo 2.5 z gazikiem..chociaż nie wiem jak ze stacjami lpg na terenie angli co do CDTi, poczytaj posty speców od tego silnika (konstrkcja BMW, wieczny łańcuch rozrządu) Rowan'a, Apples'a, Dam-Kama itp na pewno dużo Ci pojaśnią, z tego co widać, nie jest to chyba jakiś strasznie upierdliwy silnik w eksploatacji, trzeba dbac o regularne i czeste wymiany filtrów i czystosc poszczeglnych elementów zwiazanych z ukladem dolotowym oraz turbo, poczytaj też Workshop do Rovera 75/MG ZT , jest podiweszony u góry w dziale usterki/porady troche CI to pojasni sprawe
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
adym, Jak go będziesz oglądał to spędź trochę czasu na testach automatu aby sprawdzić czy skrzynia nie szarpie przy wolnym i dynamicznym przyspieszaniu. Także polecam zweryfikować przebieg na komputerze T4 gdyż z tego co widzę sprzedającym jest Polak a wiemy że Polak potrafi
W Anglii o porządny auto-gas jest dość ciężko stąd Diesel.Chociaż powiem ci kolego że bęzyna nie taka droga miałem pomysł na v6 ale żona powiedziała ze mogę mieć co najwyżej pięć palców na twarzy w układzie (V) kobiety
Wiem wiem v6 albo v8 to jest sprawa ale diesel w MG ponoc nie tak zle brzymi
PRZEPRASZAM ZA BLENDY ALE ZE SLUZBOWEGO LAPTOPA PISZE BRAK POLSKICH ZNAKOW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum