Remi na Orla Perc jest chyba Via ferrata, ale nie wiem czy to jeszcze Polska. Ja polecam ten szlak w Maladze na ktorym bylismy w marcu. Rewelacja poprostu.
W przyszlym roku bedziemy pewnie jechac w Dolomity, jest kilka fajnych via ferrat do przejscia. Jak cos to dam znac, moze sie wybierzesz?
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Rozmawiałem dziś jeszcze z moja matka bo ona 10 lat w Zakopanym mieszkała i mówiła ze Orla Perc to pikuś jest i bez sprzętu, tylko dobre trzeba mieć, można to przejść
I tak sie tam wybrac musze to oblukac
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Marcinus, ehhh dużo czytania Szkoda ze w Polsce nie ma więcej miejsc na ferrata Musze w koncu gory w Zakopanym zwiedzić bo aż wstyd, bylem tyle razy tam ale nigdy w górach
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum