...tak to własnie jest z ludzmi którzy sami nie wiedza czego chca. Dla takich ludzi nie warto nawet palcem kiwnąc!
dlugo tu nie jestes , a juz potrafisz mowic po co to forum jest, zadziwiajace...
Moze sie zniechecil nieco Twoim przyjeciem >?
To jest dzial gdzie sie zadaje pytania o konkretne autka, bo nie jest ich duzo i wiele z nich klubowicze znaja , wiec moga pomoc... nie masz nic do napisania - nie pisz.
z mojej strony koniec tematu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 15:59
Tym żółtym jeździłem, oglądałem i nie kupiłem...
Jakiś taki mi się wydał nie do końca i jeszcze opłaty. Fotel kierowcy przytarty - standard, chyba nie miał radia, ma przyciemnione szyby i ktoś to źle zrobił bo robią się "zmarszczki", Ma tez na słupku drzwi naklejoną czarną okleinę/taśmę, też brzydka, pomarszczona. Ma też troszkę odstający próg - niedoklejony i uszczelka (plastikowa) w drzwiach przy szybie z którejś strony była urwana. Sprzęgło nisko łapało.
Ale mimo wszystko wyglądał ładnie, żywo i przyjemnie. Nie zauważyłem żeby był po jakimś dzwonie. Chłopaki fajni i nie ukrywali nic, zeszli trochę z ceny.
Ty jeździsz tym żółtkiem po Tarnowie? Chyba widziałem Cie jak stałeś na Czakramie (zagazowales maszyne, czy tam pracujesz?) Jeszcze innym razem widziałem Cie na Orlenie na tuchowskiej:P Jak to Ty oczywiście:)
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 18:51
kprzemo24
No to pewnie mnie widziałeś
Maszyna zagazowana i śmiga bardzo ładnie, polecam właśnie Czakram. Na orlenie to pewnie też ja bo to droga w moją stronę.
I z tego co wiem to tylko jest jeden żółty w Tarnowie (jeżdżący).
Chętnie bym Cię poznał, mam parę pytań co do autka
No tak, widziałem jeszcze innego żółtego i zielonego, ale to 1.4 to zupełnie inna liga...:D
Tez się zastanawiałem nad gazem, ale jakoś mi tak zeszło, powiedz mi ile zapłaciłes za instalacje, pewnie coś koło 3 tys bo czarkram zakłada dobre instalacje BRC. Jak coś to wal na priv:) Albo jak ebdzie jakis spot w tarnowie to wpadniemy:)
Jakiś taki mi się wydał nie do końca i jeszcze opłaty. Fotel kierowcy przytarty - standard, chyba nie miał radia, ma przyciemnione szyby i ktoś to źle zrobił bo robią się "zmarszczki", Ma tez na słupku drzwi naklejoną czarną okleinę/taśmę, też brzydka, pomarszczona. Ma też troszkę odstający próg ...
to akurat typowe usterki nadwozi w tych autach i bym się nie przejmował.
chyba że bardzo zależy ci na estetyce to szukaj jakiegoś z mniejszym przebiegiem lub młodszego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum