bo profil jest wspólny dla forum i strony? był mail od Tomasziego, żeby uzupełnić profil bo na stronce coś się zmotało no i zacząłem uzupelniac no iiii wyszło sorry za zamieszanie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dane z profilu są wspólne, ale błąd znajdował się po stronie samego forum. Zatem wątek powinien być zatytuowany [Forum] - błąd w polu "województwo".
Na nowej stronie WWW nie ma w ogóle opcji edycji profilu
Błąd usunięty Dzięki.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 07:13
Hmmm... W związku z wybyciem z Warszawy z powrotem w rodzinne tereny, chciałem zmienić w profilu województwo na podlaskie, ale nie udaje mi się, ponieważ po zatwierdzeniu formularza rozwijana lista przeskakuje na pozycję: "Brak" i wyświetla mi się komunikat: "Pole: Województwo musi pasować do jednej z podanych pozycji."
Jakieś delikatne przekłamanie...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum