Oj wczoraj robilem telefonem i nie wiedzialem, ze ktos bedzie chcial, zeby mu pokazywac. Pozniej cykne cos jasniejszego.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, czyli końce dokładki po prostu skróciłeś brzeszczotem?
Tak, bo byla za dluga jakies 4cm. Szukam teraz sposobu, zeby zrobic jej zakonczenia, bo nie do konca mi sie to podoba.
Obiecane zdjecia:
[ Dodano: Pon Cze 14, 2010 11:41 ] olek997, Pasuje, ale nie ma wlotow i tez trzeba bedzie ja przyciac.
Ta od Clio raczej nie podejdzie, bo to male autko. Te dokladki wogule sa dosyc elastyczne, wiec mozna je jako tako dopasowywac.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie bede, wydaje mi sie, ze teraz wyglada dobrze, poza tym juz mialem kilka sytuacji przez te kilka dni jak z nia jezdze, ze gdzies przytarlem i jak jest nielakierowana gumowa to nic sie nie dzieje, a jak by byla lakierowana to byloby gorzej.
Szkoda, ze usunales ramki na halogeny, bo ten siatex to by jeszcze pasowal jakby mial halogeny, albo chociaz ramki.
Szkoda, ze usunales ramki na halogeny, bo ten siatex to by jeszcze pasowal jakby mial halogeny, albo chociaz ramki.
No niestety, ale tak to już wyglądało jak kupowałem roverka Tam będzie taka sama siatka jak w srodku, więc nie będzie tragedii, a dalszym planie są jakieś ładne halogeny
olek997 napisał/a:
Tomassso, jaki kolor ma ten siatex bo siwalto tak pada ze nie widze. srebre sa czy czarne???
Oczywiście czarna, ale tak założona, że sie światło dość mocno odbija
olek997 napisał/a:
Tomassso, jaki kolor ma ten siatex bo siwalto tak pada ze nie widze. srebre sa czy czarne???
Oczywiście czarna, ale tak założona, że sie światło dość mocno odbija
Tomassso, bez urazy ale jakoś mi się nie widzi ten siatex w RH600 ten model ma to do siebie ze jakiekolwiek zastosowane zmiany mogą zepsuć całość,po prostu to nie typ VW itp.,ale to tobie ma się podobać ,zrób sobie te lampy na ciemno i poszukaj hokejki jak u Perez'a to będzie kozak
No nie,jeszcze ,ale będę chciał kiedyś rozebrać i zrobić tą ozdobną część która nie odbija światła jakoś przyciemnić,chociaż mam trochę obaw a nie jestem pewien czy ty czasem masz pomalowany ten element u siebie? bo tak jakoś na twoich fotkach wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum