Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam to znowu ja... znowu sie coś popsuło....
Dziś popsuł się mechanizm odpowiadający za unoszenie i opuszczanie szyby w tylnych drzwiach (pewnie linka). Jest jednak mały problem, nie moge zdjąc boczku drzwi żeby zlokalizować usterke, przeszkadza mi w tym rączka napędzająca mechanizm. Nie mam pojęcia jak ją odczepić znalazłem w Rave instrukcje ale jakaś lipna jest bo nie mam żadnej zawleczki. Poniżej zdjęcie tego co znalazłem w Rave:
http://img818.imageshack....30/98777083.png
Podpunkt C wydaje sie być nieobecny u mnie...
Jakies koncepcje jak to ustrojstwo odłączyć? Rover 620 r 1997
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 21, 2011 00:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Owszem wydaje sie nie obecny, ja dlugo walczylem, az wywalczylem. Zawleczka siedzi dosyc gleboko. Bedzisz potrzebowal malych szczypiec takich ja te . Zdaje sie, ze zakladaja ja tak, ze z lewej ukladasz raczke, a szczypce z prawej. Jak wyjmiesz zawleczke to raczka na pewno ladnie zejdzie.
Zszedl bym teraz do mojego auta, ale mieszkam na 7 pietrze i mi sie nie chce, wiec jak sobie nie poradzisz to napisz i porobie Ci zdjecia co i jak.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Witam, dziękuje za pomoc, udało się zdjąc boczek. Problemem jest pęknięta linka (ta wychodząca z dolnej części). Chciałbym się dowiedzieć co kupić ponieważ na allegro nieznalazłem niczego co mogloby się przydać tj. samej linki lub calej rolki na którą nawija się linke i zaklada rączke do kręcenia. Można dostać same linki? Nie wiem czy jest sens rozbierać tą plastikową rolke czy może kupić całość.
Zdaje sie, ze trzeba kupic calosc. Jak ogladalem ostatnio ten mechanizm to wygladal na jednorazowy.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum