To spot ROVEROWY, więc autobusy zostawić w garażu i "przypedałować" swoim R.
A piwko można wziąć bezalkoholowe.
Poza tym musimy się w większym gronie poznać i może ustalimy jakiś 2-dniowy spot lokalny, gdzie będzie się można wieczorem "zintegrować" a na drugi dzień spokojnie wrócić do domów.
[ Dodano: Sob Lip 03, 2010 12:57 ]
Tomassso napisał/a:
Akurat mi sie opłaci jechać jeden przystanek zresztą do autobusu prawie taka sama droga jak nad staw
A skoro masz tak niedaleko, to możesz nawet browarka wypić, a po roverka wrócić rano , chyba nie stanie się rowerem wodnym i nie odpłynie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A skoro masz tak niedaleko, to możesz nawet browarka wypić, a po roverka wrócić rano , chyba nie stanie się rowerem wodnym i nie odpłynie
A czort go wie
Ale spoko dam rade na 99% jestem wieczorkiem nad stawem
[ Dodano: Nie Lip 04, 2010 08:45 ]
Spocik się udał 6 godzinek zleciało nie wiem kiedy
Dziękuję wszystkim obecnym za dobrą zabawę, a nieobecni mają czego żałować
Uwaga nowy spot otwarty!
Zmieniam miejsce pobytu
Rozmawiałam z właścicielem i możemy zorganizować spot na Smulsku - stadlina konna.
Strona stadliny: http://www.konie.infocentrum.com/
>>>>>> termin spotkania: 10 lipca rozpoczęcie imprezy godz: 18-20 <<<<<<<
Dokładna godzina do ustalenia. Przewiduję różnego typu atrakcje
Jest tam miejsce dostosowane tzn. duży grill, ławki, zadaszenie, miejsce na samochody, oświetlenie.
Lista otwarta: 10 lipca godz od 18.
1. dorete
2. Emma
3.
4.
wszystkie propozycje spotów ja bym wrzucał tutaj,bo później można się pogubić, co do mnie, bardziej mnie odpowiada pierwsza wersja,bo późno będę i sądzę, że jeszcze będziecie
Gdziekolwiek by spot nie był, ja dotrę dopiero po 22.
Miejsce może być naprawdę ciekawe. Martwi mnie tylko, że nasze spotkania tracą stopniowo charakter spotów samochodowych Dominuje komponenta imprezowa
(Gosia)
Impreza na Smulsku - Stadnina Konna. Duży oświetlony grill, ławki, stoły, zadaszenie, miejsce na zaparkowanie aut, możliwy nocleg (w aucie lub pod namiotem), dodatkowe konkurso - zabawy, nauka jazdy konnej, obcowanie ze końmi mechanicznymi i tymi żywymi. Więcej informacji na temat miejsca i dojazdu: http://www.konie.infocentrum.com/
Lista otwarta: 10 lipca godz od 18 Smulsko - Stadnina Konna
1. dorete (101%)
2. Emma (100%)
3. Perez, (90%)
4. Angelika (100%)
5. Harry( po 21; 85,156489516798169%)
6.
7.
I jak było?;) Szczerze mówiąc, późno przeczytałem wiadomość... I choć możliwości żebym się pojawił nie było - byłem na ślubie i weselu, to i wpisałem zlot do kalendarza i żałuję, że nie dałem rady przybyć
W ten weekend pierwotnie planowaliśmy spotkać się w sobotę, ale się gość z Polski, Perez, trochę pospieszył i przyjechał już w piątek, więc zorganizowaliśmy spontanicznie i tak "sporą" ekipę i urządziliśmy spota w piątek. Najpierw pogadaliśmy na parkingu realowskim, a potem podjechaliśmy do Bacówki na Rudzką Górkę. Więcej szczegółów w poście o spocie w stadninie na Smulsku.
Odnośnie grillowania w Stadninie się nie wypowiem bo nie byłem, może dorete nam trochę zrelacjonuje, żebyśmy żałowali
Pilnuj kolejnych terminów, albo sam zaproponuj jakiś i będziemy myśleć o następnym spocie w łódzkiem
Pozdrawiam
(MARcin)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum