No wypas jest 23tys Euro to chyba jedna z większych cen teraz za jakikolwiek modela Rover'a. A samo auto służyło pewnie jako auto salonowe stad ten przebieg
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Osobiście mnie nie zachwyca, gdyby cena była 10 tys euro niższa to co innego. Za te pieniądze można miec już naprawdę dobre auto...
A czy to nie jest dobre auto jak za ta cene Skoro to praktycznie nowe auto Za podobna cene mozna miec np. wypasionego Golfa z salonu Jesli sie nie myle taki nowy R75 kosztowal przeszlo 30.000 euro wiec cena jest odpowiednia,tylko co sie dzialo z tym autkiem tyle lat
Nie no,kolega KPRZEMO24 twierdzi ze za te pieniadze mozna miec NAPRAWDE dobre auto,wiec podalem przyklad co mozna nowego kupic za takie pieniadze A ten Roverek jest nowy choc niewiadomo jak sie uchowal
[ Dodano: Nie Lip 04, 2010 20:42 ]
Moze niech KPRZEMO24 powie co by kupil lepszego za te pieniadze bo jestem ciekaw oczywiscie wchodza w gre nowe auta
Auto kosztowało 39.890,00 EUR - Niemcy piszą, a gdzie uchowało się w takim stanie to tajemnica... Teraz można kupić za pól ceny - wiec to całkiem nieźle, a Golf to tylko Golf.
A czy to nie jest dobre auto jak za ta cene Skoro to praktycznie nowe auto
Praktycznie nowe auto? Nowe by było z 2010 roku a tu masz 2005. Auta traca na wartosci nawet jak nimi nikt nie jeździ. I dla mnie ten rover fajny nie jest!
Cytat:
Moze niech KPRZEMO24 powie co by kupil lepszego za te pieniadze bo jestem ciekaw oczywiscie wchodza w gre nowe auta
Masz chociażby najnowsza Mazde 6, której rover niedorównuje jakościa
kprzemo24, jaki sposób myślenia? Ludzie normalnie się Ciebie pytają. Bo rzucasz jakieś hasła bez konkretów.
Jazda Roverem wg Ciebie to jakaś kara jest?
Nie prowokuj.
_________________ Pozdrawiam Monika
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lip 05, 2010 08:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie myślę że nawet nowiutka Mazda będzie aż tak wygodna przy prowadzeniu jak ten 5-letni Rover. Po takiej logice myślenia to każde nowe auto jest lepsze od tego Rovera - a tak na pewno nie jest. Wartość w złotych nie koniecznie pokazuje wyższość jednego auta nad drugim
Dosyć prosty oparty na pomówieniach. Mój ojciec ma 8 letnia Mazde 6 i jakos nie zauważyłem zeby wychodziła na niej rdza, więc...?
Ja tylko mówie że ten rover nie ejst wart takiej kasy i majac ją do dyspozycji z pewnością wybrałbym cos innego i tyle na ten temat. Jest takie poweidzenia: z racja jak z dup*- każdy ma swoją...
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:08
kprzemo24 napisał/a:
Dosyć prosty oparty na pomówieniach.
I nie prosty I nie oparty na pomówieniach bo akcja serwisowa Mazdy obejmowała wychodząca rdzę przy nadkolach.
kprzemo24 napisał/a:
więc...?
Słabo patrzysz lub wydając prawie 100 tys. lepiej tego nie widzieć.
kprzemo24 napisał/a:
Mój ojciec ma 8 letnia Mazde 6
Nie wiem po co w takim razie wypowiadasz się w kontekście auta nowego. Pisz o tych samych rocznikach lub krytykując mnie napisz o doświadczeniu z nową Mazdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum