Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:17
kprzemo24, ja się trochę przychylam do twojego zdania - auto nie jest warte aż takich pieniędzy - mały przebieg to jedno, ale wiek swój ma. Auto jak stoi to też nie jest dobrze, i tu możecie się nie zgodzić ale taka jest prawda. Poza tym za tę kasę można mieć parę fajnych samochodów i nie rozprawiajmy o komforcie, bo dla różnych ludzi ma on inne troszkę oblicze . Jeden lubi Niemca drugi Francuza, a trzeci Japońca ot co . Aha jak widać po dyskusji są tacy co lubią Brytola .
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Skoro jesteś tak bardzo podniecony tym samochodem to sobie go kup. Kto Ci broni?
Gdyby kosztował 5 tys euro to może i ja bym się skusił, bo dla mnie tylko tyle jest warty ten samochód. I tyle mam na koniec do powiedzenia.
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 11:15
kprzemo24 napisał/a:
Skoro jesteś tak bardzo podniecony tym samochodem to sobie go kup. Kto Ci broni?
Wyluzuj trochę. Jak nie masz nic w odpowiedzi merytorycznego na rdze to się nie wypowiadaj, a nie ubliżasz i prowokujesz od samego początku. Nigdzie nie napisałem że chce go kupić.
kprzemo24, Tobie też nikt nie każe "podniecać" się tym autem. Po prostu zachowaj umiar w dyskusji i nie rób osobistych wycieczek.
A jak się przedstawia swoje zdanie, to warto podać jakieś argumenty, zamiast rzucać frazesami.
W ogóle nie wiem po co tego posta założyłeś. Myslales ze kazdemu sie spodoba i będa Cie głaskali za to po głowie? Jak widzisz nie każdy ma tak "wysublimowany" gust jak Ty i całe szczęście!
Uczepiłes się tej rdzy, tak jakby rovery nie rdzewiały haha! Ej Boże... Zgnite rovery widziałem, za to mazdy jeszcze nie.
kasjopea napisał/a:
kprzemo24, Tobie też nikt nie każe "podniecać" się tym autem
Wypraszam sobie, nie ma czym.
kasjopea napisał/a:
warto podać jakieś argumenty, zamiast rzucać frazesami.
I własnie to robie, umiejętnośc logicznego myślenia i wnioskowania by to odkryła
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 11:48
kprzemo24 napisał/a:
W ogóle nie wiem po co tego posta założyłeś. Myslales ze kazdemu sie spodoba i będa Cie głaskali za to po głowie? Jak widzisz nie każdy ma tak "wysublimowany" gust jak Ty i całe szczęście!
Ciekawostka z przebiegiem.
kprzemo24 napisał/a:
Uczepiłes się tej rdzy, tak jakby rovery nie rdzewiały haha! Ej Boże... Zgnite rovery widziałem, za to mazdy jeszcze nie.
Bo jak widać mało widziałeś. Rovera 75? Chyba że powypadkowego. to się zgodzę. Mało widziałeś więc przestań się ośmieszać.
kprzemo24 napisał/a:
Jak widzisz nie każdy ma tak "wysublimowany" gust jak Ty i całe szczęście!
Jak się nie ma kasy to się 8 letnia Mazda tylko podoba . Więc może zaprzestań już.
[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:48 ]
kprzemo24 napisał/a:
Myslales ze kazdemu sie spodoba i będa Cie głaskali za to po głowie?
Pogłaszcz się po głowie i może pomyśl zanim coś napiszesz. Gdybyś zauważył przebieg to byś głupot nie pisał.
Jak się nie ma kasy to się 8 letnia Mazda tylko podoba
Jak sie nie ma kasy to się jeździ starym roverem z 2000 roku i to jeszcze w dieslu, żeby mało palił... I jak się jeszcze właścicielowi podoba to już jest "empire state" jego wyobraźen o pieknym samochodzie
[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:52 ]
apples napisał/a:
Gdybyś zauważył przebieg to byś głupot nie pisał.
Widziałem i nie odkryłem w tym nic nadzwyczajnego. Taki przebieg kosztuje w Polsce pewnie ze 100 złotych.
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 11:56
kprzemo24 napisał/a:
Po byku mi to ciekawostka:D
Na pewno nie dla takich znawców jak Ty.
kprzemo24 napisał/a:
ak sie nie ma kasy to się jeździ starym roverem z 2000 roku i to jeszcze w dieslu, żeby mało palił... I jak się jeszcze właścicielowi podoba to już jest "empire state" jego wyobraźen o pieknym samochodzie
Nie. To się jeździ 8 letnią Mazda lub MG ZR 160 i krytykuje innych.
[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 12:56 ]
kprzemo24 napisał/a:
Widziałem i nie odkryłem w tym nic nadzwyczajnego. Taki przebieg kosztuje w Polsce pewnie ze 100 złotych.
Nie ośmieszaj się już. Zaczynają mnie poliki boleć jak czytam Twoje posty w tym temacie i w Twoich wszystkich postach.
Ze względu na brak postępów merytorycznych temat zamykam dla ochłonięcia.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum