Z waszego własnego doświadczenia przy jakiej prędkości spada wam antena na magnesie??
Swoja chce przymocować na klapie z bagażnika. Tam chyba dość gruba blacha to powinna się trzymać
_________________ ROVER TO 3 SŁOWA:KLASA, STYL I WYGODA
No kupilem juz siri ML-145 i w instrukcji pisze ze 110 km/h. To troche malo
[ Dodano: Czw Lip 08, 2010 18:09 ]
Kurcze kolejny problem:P Gdzie przymocować to radyjko:P
Myślałem nad takim pomysłem, ze od strony pasażera po zewnętrznej stronie obudowy plastikowej drążka biegów.
_________________ ROVER TO 3 SŁOWA:KLASA, STYL I WYGODA
mariuszlol23, Poważnie takie coś w instrukcji pisze Pewno napisali tak zeby potem za szkody nie odpowiadać, ale ML'ka sie spokojnie do 200km/h trzyma i nawet przy gwałtownym hamowaniu nie odpadnie A w tym schowku powyzej popielniczki cos jest na klapkę zamykane nie da rady upchać ktoś tam montował CB juz chyba
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
mariuszlol23, to przy jakiej prędkości może zlecieć antena na magnesie zależy od kilku czynników np. wiatr, czy mijanka na drodze z TIRem. Nie można powiedzieć, że do 150 km/h (itd.) na pewno nie zleci, a przy 155 km/h już tak Równie dobrze możesz ją stracić przy 70
Remi55 napisał/a:
Antena tobie nie może spać przy żadnej prędkości, bo może kogoś jeszcze zabić. Gorsze niż prędkość jest gwałtowne hamowanie lub co gorsze wypadek
kalisz, Az muszę zobaczyć bo jeszcze ja gdzieś mam Ja teraz planuje zakup Sirio Turbo 5000,a le będę musiał znów dziurę wiercić w 25 W miejsce po Fm nie wejdzie główka PL
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum