Czy ktos moze mi dac nr telefonu, zebym mial do jakiejs osoby, ktora mne ponawiguje jakby co? Oczywiscie na PW
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 18:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu są fotki z naszego ostatniego SPOTU, nad Stawem Stefańskiego.
Najpierw sesyjka pojazdów, a później próba pokazania jak grillowaliśmy.
To tyle mojej kiepskiej twórczości.
Już nie bądź taki skromny fotorelacja wypas
Ja raczej jednak w tą sobotę nie dam rady zawitać nawet nad staw sorki
Chcialbym pomalutku sie zbierac do Was, ale nie wiem gdzie mam jechac. Przydalby sie tez jakis numer telefonu.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, czytając Twoje wczorajsze i dzisiejsze posty wygląda tak jakbyś się dziś (w piątek) do nas wybierał. A nasz spot ma być jutro, chociaż jak widać to jeszcze nie jest ustalone co i jak.
Ja tez nie wiem o której jutro będę do dyspozycji
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A to dobre
A ja chcialem juz wsiadac w auto i stwierdzilem, ze pojade wczesniej, po drodze zjem sobie obiad, wpadne na Piotrkowska.....dobre, naprawde dobre....
[ Dodano: Pią Lip 09, 2010 12:04 ]
To teraz pozostaje zastanowic sie co zrobic z dzisiejszym dniem...bo nie ukrywam, ze juz bylem nastawiony na wyjazd i fajnie sie czulem, a teraz taki zawod!
W niedziele to ja mam warszawski spot. To zastanowcie sie, przegadajcie, ja moge przyjechac. Mamy czas do jakiejs 15-16
proponuje nie robić zamieszania...myślę ze nasze 3 auta nie są na tyle atrakcyjne by sciągać Pereza o jeden dzień wcześniej..i narażać go być może na nudę....proponuje uspokoić nieco emocje
_________________ God Is Calidriver
Beauty( R75 ) and The Beast ( Cali C20XE )
Tu nie chodzi o auta, moje auto w tej chwili tez nie jest atrakcyjne.Chodzi o to, zeby poznac ciekawych ludzi i sie dobrze bawic. Chetnie przyjade dzisiaj, a na miejscu zdecyduje czy zostane dluzej, ale mysle, ze tak.
[ Dodano: Pią Lip 09, 2010 13:05 ]
Czyli napiszcie mi co i jak i gdzie, a ja sie lece pakowac
ok wiec mysle ze zostanie do jutra jest dobrym rozwiązaniem bo tych co zobaczysz dziś pewnie nie zobaczysz jutro:) ja akurat mam zarówke do wymiany wiec na trochę wskocze ...choć żona nie puści mnie dziś na balety na pewno:) kierunek lódź. al. włókniarzy nie daleko pabianickiej w sumie
_________________ God Is Calidriver
Beauty( R75 ) and The Beast ( Cali C20XE )
kierunek lódź. al. włókniarzy nie daleko pabianickiej w sumie
Ok, moze uda mi sie pozyczyc nawigacje od kolegi. Dalbys mi do siebie nr na PW, bo boje sie, zestane w LDZ i nie bede wiedzial co dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum