Jak będziesz miał więcej fotek to wrzuć bo z tych tutaj niewiele widać. Warto przyjrzeć się stronie pasażera bo nie ma żadnych zdjęć a drzwi prawdopodobnie wymieniane. Ja mam taki sam jasny środek, jasną tapicerkę i jasne drzwi
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 18:05
Lopez390,
- fatalny kolor zaslepek halogenów
- brak alusów
- przedni zderzak ledwie wisi po prawej stronie
- brak zapalniczki
- brak fotek silnika
- brak klimy
+ przebieg sądząc po mieszku zmiany biegów może być autentyczny
+ szyber dach
+ Fajnie dobrany kolo zaślepek od halogenów, mogły by być białe. Thaiti Blue i biały kolor super wygląda
+ całkiem całkiem autko wygląda, prawdziwi raczej przebieg
+ warto oglądnąć
- brak klimy
- brak halogenów
- brak fotek silnika
Chester, Alusy to nie mus, przynajmniej ma orig kołpaki i na nich ładnie wygląda. Kolor zaślepek uważam za fajny . Co do zderzaka to normalne to jest, brakuje tej białej podkładki przy halogenie dlatego tak wisi. Ja tez tak miałem w 220 i tak juz one to maja co niektóre a dzwona nie miało Za dobrze zderzak przedni w 220 nie wisi
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum