to juz chyba kazdy indywidualnie musi interweniować, jedni je zostawią..... jedni zrobia to na gładko. Sam z ciekawości sie przymierzam do "zrobienia" ringów, jednak nie po to żeby auto szpecic tylko dla celów czysto-edukacyjnych
VanOrtega, z tego co pamiętam to ten koleś na angielskim forum opisywał jak to zrobił, szukałem ale wątek jest już nie aktualny i nie ma żadnych zdjęć Jak dobrze pamiętam kupił tuningowe ringi chyba od bmw i rozkleił reflektory a później zamontował jak leci A na koniec mamy taki oto efekt na górze reflektora są zamontowane zwykłe listwy LED 24cm.
VanOrtega, z tego co pamiętam to ten koleś na angielskim forum opisywał jak to zrobił, szukałem ale wątek jest już nie aktualny i nie ma żadnych zdjęć Jak dobrze pamiętam kupił tuningowe ringi chyba od bmw i rozkleił reflektory a później zamontował jak leci A na koniec mamy taki oto efekt na górze reflektora są zamontowane zwykłe listwy LED 24cm.
Mozliwe że widziałeś moje ringi. Ringi od BMW są to neony(potrzebny transformator) a nie diody(przynajmniej te co ja mam) dają piękne światło(7000-8000K) i przedewszystkim są jednostronne co nie powoduje odbicia światła od klosza. PIęknie się prezentują nawet w dzień w przeciwieństwie do ledów które mają oświetlenie punktowe(diody).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum